Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer

Recenze (191)

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno, čím jsem nečekal, že seriál Ted Lasso bude, tím je a čím víc tím je, tím je lepší. Buduje charaktery, královsky baví a udržuje solidně vysokou laťku, přinejmenším po celou první sérii, kterou jsem teď dokoukal. Vryl se do paměti, zůstane určitě vryt na dlouho, tím jsem si jistý a určitě bude tím sitcomem, ke kterému se s chutí budu vracet. Takových není mnoho, času není nazbyt. Ale s touhle partičkou je to fakt do pohody. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes mírný kvalitativní sešup v druhé sérii a neudržení základního konceptu, zůstává Ted Lasso krásnou sportovní pohádkou pro dospělé. Ač absolutně neukotvené v realitě, člověku to dá na chvíli odpočinout od všech těch dramat a Jason Sudeikis a jeho Ted je prostě balzám na duši. Jak jsem psal, v druhé sérii se bohužel trošku opustí koncept první (ono to ani asi jinak nešlo) a někdy je to až příliš přitažené za vlasy. Ale na každou chvilku, která mě štvala, navazuje něco, co mě naopak hodně potěšilo, takže se na třetí sérii pořád docela těším. ()

Reklama

krauset 

všechny recenze uživatele

„Fotbal je hra, kterou hraje dvaadvacet lidí a kterou vždycky vyhrají Němci."Tak zní slavný citát fotbalisty Garyho Linekera. Vyhrají v případě Teda Lassa diváci? Znáte ty přechytralé sportovní fanoušky, kteří mají tendenci vás okamžitě zkoušet z toho, co je offside? A ne, takovou otázku bych já NIKDY nepoložil. A teď si představte, že takových všeználků je plná místnost během vaší první tiskové konference v nové práci. A že na tom, co je offside, záleží. Ted Lasso je postava založená na protagonistovi reklamy z roku 2013, kterou americká televize NBC natočila k propagaci vlastního nákupu vysílacích práv na anglickou Premier League. A popravdě, onen čtyřminutový TV spot je vtipnější než cokoliv v prvních třech epizodách seriálu, byť se do něj několik gagů z reklamy dostalo. Většina situací je spíše úsměvných než doopravdy vtipných a celý úvod seriálu táhne spíše než scénář Sudeikisův entuziasmus. Nakolik si Teda Lassa užijete, se bude také odvíjet od faktu, nakolik tolerujete postavy, které se nesnaží napravit svou zjevnou nekvalifikovanost. To nejfotbalovější na Lassovi, jemuž fanoušci Richmondu přiřadili nelichotivou přezdívku „wanker“, je totiž jeho knírek ve stylu hráčů Liverpoolu v 70. letech. Podobně jako Ted sám, nový seriál se nestará tolik o to, zda zvítězí. A myslím, že skončí jako plichta. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to sjel celé a pěkně rychle :) dnes jsem dal přednost finále tohoto seriálu před posledními díly 3 série Zaklínače 3s, nepamatuji si kdy naposledy jsem sjel celý seriál tak rychle. Je to prostě neskutečná pecka. Sudeikis je pan herec, těch herců, hereček  a charakterů je tam samozřejmě více. Brett Goldstein jako Roy Kent byl naprosto parádní, Juno Temple byla okouzlující. Není to úplně o fotbalu, ten tam hraje druhé housle. Potěšily mě camea známých fotbalových osobností, třeba King Henry, Pepík, Mike Dean a další. Je to fakt škoda, že to skončilo, loučení bylo těžké. Tady opravdu skončili v tom nejlepším a na vrcholu, seriál každou sérii gradoval. Jako fanoušek Arsenalu a PL jsem byl opravdu mile překvapen. BELIEVE! PS : Fútbol is Life :) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za začátku mě Ted svým optimistickým chováním a pozitivním přístupem strašně vytáčel, ale jak se blížil poslední díl, zjistil, že to, co se mi dřív tak zajídalo mě teď ale neskutečně baví. Prostě naprostá pohodovka, vyšperkovaná super vybranými postavami a ještě lepším soundtrackem. Moc se těším na další sérii a .............. ligu.(oblíbené postavy Ted, Rebecca, Roy, Higgins, Jamie, Nathan, Keeley, Dany Rojas) ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Tým AFC Richmond, který v seriálu koučuje titulní postava Teda Lassa (Jason Sudeikis), ve skutečnosti neexistuje. Richmond je sice opravdové jméno jedné z částí Londýna, v níž ale existuje fotbalový klub Hampton & Richmond Borough F.C. hrající až šestou nejvyšší soutěž v Anglii. (curfew77)
  • Roli rozhodčího si v zápase zahrál skutečný ostřílený rozhodčí z Premier League – Mike Dean. (ArsenalEagle)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama