Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V chatce v beskydském podhůří byla v noci nožem zavražděna mladá žena, která si sem s přítelem a známými vyjela na víkend. Mezi řadou podezřelých se kromě jejího přítele, s nímž neměla zdaleka už harmonický vztah, či bývalého personálu restaurace, v níž dříve pracovala, ocitne taky parta lékařů, kteří zde měli team building, ale i dvojice trampů, jež v osudnou noc spala nedaleko místa činu. Policisté obdrží z nedohledatelného mailu fotku zavražděné Edity Moravcové označenou číslem 1. Mohl v Beskydech vraždit stejný pachatel, který zabil Editu Moravcovou? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii se kauzy více prolínají, a tak si divák nesmí nechat uniknout žádný díl. V této epizodě se zase objevila kauza Černého syna, do toho kauza minulé zavražděné, nyní vražda další mladé holky a k tomu ten instalatér... Rodina vyšetřovatelky Malé zase v ohrožení? Ztrácím se. V jednoduchosti je krása, s čímž zřejmě scénárista nesouhlasí a vplétá do vyšetřování ještě vztahové motivy. No, tři hvězdičky dnes dávám spíše za působivé exteriéry a hudbu než za příběh. ()

Reklama

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příliš mnoho podezřelých a do toho ještě nedořešený minulý případ. Podivné chování manželky Černého, Malá taky jedná nelogicky, když nechá dcerku  den navíc u macechy. Nesedí mi to k ní, dřív byla především matka, teď je jen vyšetřovatelka. Vidí, že dcerku ztrácí, a přesto se takto chová. Scenárista nás chce asi přesvědčit, že práce hlavních hrdinů nejde dohromady s rodičovstvím a že se s těmi dvěma nedá žít. Malá by tedy asi měla změnit zaměstnání, jinak o holčičku přijde. Plesl se tváří, jako kdyby na něm neležela žádná vina. Tak co nám vyleze z toho Švehlíka? Špalkové to sluší mnohem víc než v první řadě seriálu. Lepší oblečení i účes. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama