Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Chřástal 

všechny recenze uživatele

„Film je výborným příkladem žánru, který byl donedávna na našem trhu opomíjen,“ píšou na videokazetě. Pokud je myšlen žánr, který vystihl v úvodu komentáře uživatel Morholt , bude to nejspíš pravda. Machrování s mečem je směšné a příběh zní „získej meč, pohár a amulet, abys mohl zabít zlého čaroděje, který zrovna pořádá turnaj“. Skvělá je Deathstalkerova družina: týpek s kroužkovou košilí (pardon, kroužkovým topíkem) tak akorát pod bradavky a bojovnice, jejíž zbroj tvoří ideál všech fantasy hrdinek - legendární Cloak of Boobs, překonávající Royovu obálku románu Conan neohrožený. Mírně svěží závan představuje hlavní hrdina, který není zrovna ušlechtilý, ale asi to jediné, co mohli tvůrci oproti rok starému Conanovi nabídnout, je bizarnost a erotika. Druhý díl, který přešaltoval od tupé heroičnosti k přiznané nadsázce, je mnohem lepší. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedno ze dvou fantasy v roce 1983 a začátek čtyřdílné série, kterou jsem nikdy neviděl. A podle očekávání děsný béčko. Tupý svalovec Deathstalker se po chvíli váhání vydává získat tři magické věci a zabít patetického čaroděje Munkara s nakreslenou pavučinou na hlavě. Příšerně laciný, bez příběhu či aspoň béčkově zajímavých postav. Určitá zábavnost tomu nechybí - je tu spousta nahotinek, pár pěkných masek (prasečí muž), brutalita a spousta akce. Jenže tak akce je mizerně natočená a chaoticky nastříhaná, finále je doslova o hovně (SPOILER: Čaroděje zlikvidují vesničani). Odpad to není, ale neblíží se to ani k průměru. 2*. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v podstate jsem dostal to, co jsem cekal. Na fantasy solidni pribeh o zachrane kralovstvi a princezny, turnaji bojovniku a zniceni carodeje, sem tam nejakej ten souboj, nejakej ten cakanec krve, useknuta hlava nebo ruka a hromada koz. Taky je fajn, ze Deathstalker neni zadnej ultra kladas vrhajici se do nebezpeci za zachranou kazdy zensky, ale taky trochu parchant, kterej jakmile vidi zenskou, hned se ji hrabe po kozach, hazi neustale nejaky pozy s mecem, sype ze sebe hlasky a je videt, ze obcas i zasel do posilovny. Problem ale je, ze krome toho, ze to cely vypada radne lacine ve stylu zajdem do lesa a neco natocime, taky je to dost mizerne sestrihany, neprehledny souboje, sceny na sebe obcas vubec nenavazujou, do toho stupidni dialogy, zadny napeti, naopak to kolikrat spis pusobi smesne a castokrat naprosto spatne vybrana hudba. K tomu si pridejte, ze ackoliv je Deathstalker docela fajn, herecky umeni ma nulovy, coz ostatne plati o vsech zde pritomnejch, charisma taky moc nepobral a neustale ma stejne vymletej vyraz. Ale tech 80 minut se u toho vydrzet da. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem podobné filmy miloval a myslím si, že kdyby mě Deathstalker neminul, tak bych k němu v současné době přihlížel jinak. Jenomže jsem na něj v dětství nenarazil a když ho člověk shlédne až nyní v dospělosti, tak už vidí jen koninu s ubohými hereckými výkony a příšerným scénářem. Odpad jsem prakticky nedal právě jen proto, že vím, že po podobných filmech byla v 80´ a začátkem 90´ let poptávka a tato kvalita stačila, aby byl divák spokojený. Já také bývával. Teď už je to však málo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama