Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jestli vás někdy zajímalo, jak by to vypadalo, když by oceňovaný evropský režisér moderním způsobem zpracoval pohádku o Červené karkulce jako lesní exploitation horor, tak tady máte odpověď. Já se dle synopse tak trochu bál, že Hunted bude postoprvé to, co jsme viděli už stokrát. Tedy nenápaditá lesní naháněčka mezi obětí a "lovci". Naštěstí tohle má styl a s postupující stopáží si mě to čím dál víc získávalo, jak se začínaly dít bizarnější, komičtější a absurdnější věci. Konečně v tomhle vyčerpaným a líným subžánru někdo natočil něco, co má vlastní ksicht! Příjemný překvápko a první fakt dobrá letošní žánrovka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To spojení Karla Zemana a intra Coppolova Draculy mě na začátku mírně zaskočilo, ale tvůrčí historie režiséra do toho vnesla světlo. Čarovný, magicky ševelící les a v něm křehká laň měnící se v divoženku, kapradí podmanivého vizuálu, černohumorný mech, podhoubí podvratnosti a závěrečný lysohlávkový esprit v oparu mysticismu. Sadistický filmař Hardy a jeho otloukánek Laurel tyhle krásy asi neocení, ale musím ty kluky jedny misogynní pochválit, že se při obracející se kartě lesního diskomfortu postarali o zábavu.. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver hororového maratónu lesný survival, ktorý bavil viac, ako sa od neho pôvodne očakávalo. Gore síce v nedohľadne, no vďaka hudobnému doprovodu sa jedná o celkom solídne zvládnutú, atmosferickú jednohubku, a preto mi prišla tá posledná 20 minútovka, ako absolútne nevhodná kombinácia, kedy doposiaľ seriózny nádych, vystriedala odľahčená forma v duchu “Brave Heart”. Ja skutočne neviem, čo som si mal o tej “naháňačke” po baráku myslieť, no na mňa táto záverečná pasáž pôsobila akosi absurdne. Čakal som vzhľadom na počiatočnú myšlienku z úvodu niečo mystické, a i keď tu nejaká snaha o mystiku v rozuzlení je, mohlo to byť ďaleko intenzívnejšie. Za tri ... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Eve je blbá blondýna. Ano, tenhle motiv bývá ve filmech častý, tahle je ovšem ultrablbá. Jde do baru, chová se jako děvka a jako děvka také skončí. Následně sice pošahanci se svým kumpánem uteče, jenže je má stále v patách. V závěru se vše obrátí a blbka honí pošahance. To už je ale z filmu komedie a člověk neví, zda jsou na tripu jen postavy, nebo i on. Tedy já. Pěkný je úvodní příběh o dívce, kterou zachránil les. Líbila se mi i následná paralela, kde les pomáhá blondýně, ale co si budeme povídat, docela se nadře, protože ona je fakt tupá. Les báječný, některé scény mají pěkný adrenalin, gore sice šokující není, ale o násilné scény není nouze - kamenem do huby, šíp v hlavě, šíp v rameni, klackem po hlavě... V závěru jsem měl chvílemi pocit, že sleduji Statečné srdce. Skvělá kamera, úderná a mrazivá hudba, solidní pošahanec. Šel bych s hodnocením výše, ale až příliš často jsem nad Eve kroutil hlavou a přál si, aby konečně dostala za vyučenou a třeba i zařvala......což jistě nebyl tvůrčí záměr. Proto zůstanu u průměru, byť chvílemi jsem si film užil. Příroda by byla na deset hvězd. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po zdejších recenzích jsem od Hunted čekal netradiční lesní survival. Tuctovej není. S tím souhlasím, ale nejsem si jistej jestli je tohle cesta tím správným směrem. Já osobně mám z filmu hodně rozporuplný pocity. Místy má film fakt napínavý pasáže který mě dokázali strhnout z toho ale vytasí pár WTF momentů který mi hlava nebere. To jako myslíte vážně ? Kouzelnej les kterej chrání nevinné. To mě poser. Od jisté chvíle mi to přišlo jako nechtěná komedie. Samotnej vrchol pak pro mě byl naprosto zoufalej.  Chválím obsazení dvou hlavních postav a pár solidních napínavých pasáží. Jako celek mi to ale moc neštymuje. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama