Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=ADzTu2NM8Lg - "Darkness is death's ignorance and the devil's time." Šialený vizuál, šialený strih, šialené tempo, šialený Scott, šialený Oldman, plus účasť "kinga" Jamesa Browna a maníkov Treja a Mansona... a predsa to z mojej strany na plných päť hviezdičiek nie je. Hmmm, možno mi to pripadalo až príliš divoké a utrhnuté z reťaze, akési "no brain", každopádne to najosobitejšie a najnápaditejšie z BMW série. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tony Scott - akčný majster. Jeho príspevok je asi najmytickejší a najšialenejší. Duo Brown - king of soul a gary oldman ako devil transvestita s anglickým prízvukom rozohrávajú neskutočne pôsobivú hru kde sa hraje ako inak o niečiu dušu. Sekundujú im danny trejo a hlavne marilyn manson, ktorý si číta holy bible. he ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Nejbláznivější The Hire, Tony Scott si vyloženě hraje, ale jeho snaha o akční režii v neakčních sekvencích na mě působí spíše rozpačitě. Jako výsledek je to však vcelku originální a má to něco do sebe, avšak stále si myslím, že mělo být ubráno na kecání a přidáno na samotném závodu. PS: A když ďábelský pojídač vajec, tak jedině Robert De Niro! 7/10 ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

James Brown se v téhle roli necítil Good, ale přímo Amazing. Sice Owen dostane prostor až při bombastické finálně štaci napříč Las "pozor lidi chceme vám vypálit reflektorama oči" Vegas, ale to nic nemění na faktu, že se jedná o vážně vydařenou skládačku z řady BMW. A závěr, kdy Gary Oldman cení satanský zuby, byl jednoduše skvostný. P.S.- Myslíte si, že je máma Marilyna Mansona na své dítko pyšná? Já myslím, že jo, akorát ji určitě sralo, že ji synátor bral jako děcko šminky pro vlastní účely ( °°the lol °°)!!!!!! ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná záležitost, která trvá pouhých 9 minut, a přesto se vám zdá, že jste viděli daleko více- možná je to tou přehlídkou tváří, kdy už si myslíte, že tolik hvězd na malém prostoru neunesete a on se tam ještě v závěru stačí mihnout Marilyn Manson, možná je to přemírou rtěnky na rtech Garyho Oldmana, nevím.. Každopádně v závodě, ve kterém se hraje o vše, bych dlouho váhala, zda si vzít za řidiče Cliva Owena nebo Dannyho Treja, musela bych si hodit mincí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama