Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři marseilleští policajti už mají po krk chytání malých rybek a hodlají rozprášit rozsáhlou drogovou síť. Klíčová informátorka si ale za svoje služby řekne trochu moc. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (127)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Už jen za odvahu něco takového v dnešní době natočit mají tvůrci můj respket a obdiv. UKázka toho, že některé západní země by si měli ze svého uzemí odečíst, některé čtvrti svých velkých měst, protože ty už dávno nemají pod svou kontrolou, pod čí kontrolou jsou víme asi všichni, ale nesmíme to říkat, protože různé neziskové spolky by okamžitě přispěchali z nálepkou a obviněním. Musím říct, že jsem to celý prodíval v absolutním šoku z toho, že se západního světa čím dál tím více stává svět anarchie, drog a zločinu a vrcholem všeho je hájení takového způsobu života na nejvšších místech. Pěknej film, moc pěknej, dívá se teda na něj značně depresivně, ale dobrou chuť všem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Cenzor Netflusu se pravděpodobně upravdoláskařil xmrti nebo z toho účelového neomarxistického mentorování tabulrasových stádových debilů zkolaboval v levicovém rauši, když soudruzi nechali projít něco takového! Nádherná demonstrativní ukázka dle skutečných událostí pro všechny ty milovníky inkluzí, integrací, asimilací a harmonické multikulti Světoevropy, na věky věků šťastně a všestranně altruisticky žijící pod hřejivými sdruženými barvami Benettonu v moudrém a bezelstně laskavém náručí pro mnohé pasáky velmi ziskové Evropské Utopie. U žabožroutů už to cílevědomě probíhá přes dvacet let a výsledky jsou opravdu zřetelně znát! Rozkošně zdemolované a utěšeně se rozrůstající chalifátní enklávy ve všech velkých městech, pevně semknuté v jakékoliv myslitelné trestné činnosti, kam se výkonná moc státu bojí vkročit a sociálně slabší „domorodci“ jsou ekonomicky nuceni přímo v tomhle svrabu či v jeho nejbližším sousedství žít. No jejich chyba, ty tlučhubovské levičácké impotenty, kteří z oplocených bílých čtvrtí bezstarostně masově mixují do paseného stáda ty tolik kulturní a mírumilovné zislamizované nebo ryze animální čokofrancouze z prvobytně pospolných kolonií, si přece sami demokraticky zvolili. Nebýt toho, že se tohle svinstvo pak může libovolně rozpínat a volně se pohybovat po Schengenu, směju se jim do xichtů a strouhám mrkev. Jenže ono toho je, a tak mě dost mrazí a upřímně mě sere, že se dříve krásná a bezpečná historická města stávají anarchistickými nechoďzónami, zamořenými štěnicemi. A pokud se s tím někdo něco pokusí udělat, tatáž banda od reality běžného života plně odtržených hrabivých pamrdů, bezpečně ukrytá za absurdní fašisticko kocourkovskou systémovou byrokracií a za kohortami bezpáteřních přizdisráčů či krutě zneuznaných skvoterských smažek, zvyklých žít ve svrabu, s ním po bolševicku okamžitě zatočí a hlásá dál své účelové bludy o předsudečném rasismu, který je už dávno vymýcen a nahrazen rasismem empirickým. No, velmi doufám, že toto nešťastné období pomalu vrcholí a už brzy tamní postižená dosud mlčící většina gaučových aktivistů a pokojových žvanilů pořádně pocítí důsledky své lhostejnosti, rozšlape Makronky po Elysejském paláci, vyháže Andělky z nejvyšších oken Reichstagu a Evropa tak bude mít možnost zůstat ještě nějakou dobu alespoň trochu civilizovaná. Dokonale mementivní a solidně odsejpající film, v němž i dříve napomádovaná buzna Lelůš konečně vypadá jako chlap, po kterém nejednomu eurozónaři, co to ještě neviděl na vlastní oči, zhořkne baklava v držce. Ovšem již brzy i ve vašem okolí, stačí volit dredařovy narkáčské neokomunisty, kokoti! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už mě ta policejní francouzská akční dramata pomalu přestávají bavit, protože i když jsou to do jednoho kvalitní filmy, jsou všechny jeden jako druhý. Bac Nord ovšem pěkně ukazuje, jak si to Francouzi ve své zemi krásně zařídili. A jeden detail - všichni policajti jsou bílí a naprostá většina gangsterů ne. Náhoda? 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Záverečná skladba The Animals: The House of the Rising Sun bola tým najlepším, čo film ponúkol. Novodobá gangsterka v multikulturálnom Marseilles nepriniesla nič nové ani strhujúcu podívanú. Pre mňa ide o síce drsnú, ale bežnú kriminálnu drámu na francúzsky spôsob. A nepriniesla ani nič prekvapivé, možno len fanatický slniečkár sa bude diviť, že to nejako v tých zmiešaných zónach nefunguje a kriminalita je tam najvyššia v celej krajine. Ale slniečkár to bude aj tak považovať za hoax, perspektívy mu totiž blokuje kelímok so sojovým latéčkom v jednej ruke a kartón s fotkou Grety Thunberg na proteste proti ťažbe nerastných surovín v druhej ruke. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Také velmi oceňuji odvahu tvůrců odložit jediný respektovaný multikulti nános a vydat se na cestu pravdy. Příběh tří policajtů, kteří se rozhodnou rozprášit místní drogovou scénu a dostanou se všichni do velmi velkých nesnází. Jednota a dav maskovaný Arabáků a další africké náplavy ve mně vzbuzoval daleko větší hrůzu než všechny filmové triky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Počas policajnej razie v dome jedného z hl. hrdinov môžeme počuť policajta kričať na iného policajta menom Emilien. Pravdepodobne sa jedná o odkaz na slávnu francúzsku sériu Taxi, v ktorej Frédéric Diefenthal stvárnil Emiliena, policajta z Marseille. (Real Tom Hardy)
  • Film je inspirován skandálem, který se odehrál v roce 2012 v rámci protizločinecké brigády (BAC) v Marseille: osmnáct jejích členů bylo posláno do nápravných zařízení za obchodování s drogami a vydírání. (bianci)
  • Pôvodne sa malo reálne natáčať na notoricky známom sídlisku la Castellane, od nápadu sa však, logicky, upustilo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama