Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by si mohli dát Wachowští v některých věcech back to basics. Protože na začátku nepotřebovali 150 milionů dolarů a fámozní cit pro vizuál na to, aby zaujali široké divácké publikum. Stačily jim k tomu dvě hot představitelky, 2 miliony dolarů od krve, skvělý spiklenecký plán a několik kamerových fines za pár kaček. A atmosferická gangsterka připomínající Výkupné s Melem Gibsonem je na světě. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli opěvovaný žhavý lezbický scéně. Ta byla hned zkraje – obstojná; byť dějově to půspbilo jak z porna (v dobrém slova smyslu). Pak mi ale Wachowští začali servírovat – jak jim já říkám – film „s plánem“, a to bylo moje gusto. Teda až do chvíle, kdy přišel přehmat, který byl podle mě až moc umělý. V té chvíli spadla má nálada na 3*, ale během zbytku děje se zase vyšplhala skoro na 4 a při psaní komentáře mám takovej ten známej hřejivej pocit z dobráho filmu. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 0 | akce 2 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Divadelne pôsobiaci thriller (dva byty, chodba a dvor) s až komicky generickými talianskymi mafiánmi a jednou odvážnou a vášnivou erotickou scénou. Pár vizuálne nápaditých záberov tu je, ale inak sú atmosféra a vizuál pomerne fádne a neatraktívne. Vyslovene odporná je však hudba, ktorá je odfláknutá ako z treťotriedneho 90s béčka. Nečudo že sa Don Davis nikdy (s výnimkou angažmá v iných projektoch Wachowských) nepresadil. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc příjemnej thriller o balíku ukradenejch peněz. Potěšilo mě, že se zde nevyskytuje příliš mnoho postav, to mě v gangsterkách většinou ubíjí, páč si ty jednotlivé gangstery a podrazáky nemůžu zapamatovat a rozlišovat. Nejvíc mě ale bavilo to erotický lesbický dusno, to bylo hodně fajn :) Zkrátka hodně povedenej debut tehdy-ještě-bratrů Wachovských. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle film prostě miluju. Nevím, jestli je to krásou Giny Gershon a Jennifer Tilly, jejich společnou lesbickou scénou nebo tím, jak geniálně se jim povedlo okrást mafii anebo vším dohromady, ale podle mě je to super film. Nízký rozpočet, pár herců, čtyři interiéry a co se s tím dá dělat za zázraky. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama