Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Shit 

všechny recenze uživatele

Bratři Wachowští mají v sobě velký potenciál, jak dokázali tímto filmem, bohužel se do podobných kousků, jako je tenhle už vůbec nepouštějí a to je ohromná škoda, protože tohle je prostě paráda. Prakticky od začátku nám Wachowští servírují jednu cool scénu za druhou a přitom ještě stihnou poutavě vyprávět příběh, ve kterým ke konci rozehrávají neskutečně napínavej a krutej thriller. Všechno to je podpořený perfektní hudbou, která ke všem scénám neskutečně sedne, ale Wachowští s ní zrovna moc nehýří, ale za to když jí použijou, tak z tý scény skoro až zamrazí. Taky jsou zde hodně využívány fígle s kamerou, sice nic převratně originálního, ale zase využítý přesně tam, kde se to nejvíc hodí a do toho třeba ještě zasadí nějakou drsnější scénu. Jak to tak vypadá, tak s takovými scénami si dokáží opravdu parádně vyhrát, snad ani v matrixu nebylo tak perfektní skloubení drsný scény, hudby a kamerový vychytávky a to už je co říct. A když tenhle filmu už tak moc vychvaluju, tak prostě neni možný se nezmínit o hercích, kteří podle mě zahráli skoro dokonale, obzvlášť Gina Gershon se do svý role svkěle hodí a ještě jí úžasně zahrála, skoro na stejno je Jennifer Tilly, ale pro mě nejlepší herecký výkon předvedl Joe Pantoliano, jedná se zřejmě o jeho životní výkon. On je tady prostě perfektní. Past je naprosto dokonalej thriller a spolu se Sedm stojí na úpným vrcholu mého žeříčku top thrillerů. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Cílevědomí strůjci svého osudu, temná atmosféra, středně zamotaná kriminální zápletka a jádro (neo)noiru je na světě... To by však nebyli Wachowští, aby film něčím originálním neoživili, ať už co do příběhu, tak řemesla. Úvod s lesbickým románkem je hodně, hodně sexy, chemie mezi herečkami funguje na výbornou. I přesto, že Past je teprve debut, vykazuje poměrně zajímavou práci s kamerou (drobné experimenty, zpomalovačky, detailní záběry). Filmové kulisy jsou sice prostější (levnější), ale napětí v nich je naporcováno výborně! 8/10 ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Neplánovane som si pozrel Wachowských prvotinu a som veľmi spokojný. Nebolo to scenáristicky nič "nevídané, neslýchané", ale precízne nakrútené a výborne zahrané. Osobitne Joe Pantoliano a Gina Gershon. Nie je to až také jednoduché pohybovať sa na ploche dvoch bytov s hercami spočítateľnými na neodstrihnutých prstoch a udržať diváka v potrebnom a gradovanom napätí. Pritom "ľakačku" použili myslím že iba v jednom prípade. Nakoniec sú z toho zaslúžené štyri hviezdičky, i keď musím dodať, že päť by to nebolo, ani keby odstránili všetky chyby, ktoré filmu vyčítajú miestni kritici. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vizuálne rajcovnú PASCU som videl pred MATRIXOM 2 - 3 a na jej konci som si s uspokojením pomyslel, že už sa o Wachowskích nemusím báť, že sa dokážu zorientovať aj v inom žánre, než len sci-fi. Prvá polovica je neznesiteľne eroticky dusná a minimálne jedna scéna je neuveriteľná; neviem, ako do niečoho takého režiséri relatívne slávne/známe herečky nahovorili. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,5miliónaTržby USA $3,802,260Tržby Celosvetovo $-║ Až je to neuveriteľné ako si bratia Wachowskí zo svojím debutom výborne počali, miestamy až elektrizujúca atmosféra, herecky brilantné zahrané, scenáristicky vypointované, len škoda že takéto počiny nevychádzajú na DVD nosičoch aby človek nemusel čakať na film v TV a ešte do neskorých hodín a pri blbých reklamách potom zaspávať a ubierať si tak dojem s filmu. (...a preto zatiaľ dávam filmu 80% s tým že sa na opätovné vzhliadnutie moc teším a verím že hodnotenie pôjde vyššie) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama