Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální nářez. Choreografie Lightsaber soubojů jak z prequelů a vizuálně jak ze sequelů, lepší kombinace neexistuje. Dál nápaditá akce, napětí, odhalování, skvělý scénář a režie. Co víc by si mohl fanoušek Star Wars přát?! 10/10 PS: Chci víc Baylana a Shin, ti dva mají potenciál být jednimi z nejlepších záporáků ve Star Wars ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelná epizoda, leč doručila to, co měla. Marrok se bohužel stane další bezvýznamnou postavou, kolem které bylo hodně povyku. Upřímně si myslím, že se celý seriál bez něj mohl obejít, pokud je toto jeho konec. Epizodu nahoru táhl Baylan, jenž je napsán skvěle a k němu si člověk lehce najde sympatie. Ahsoka se nám potřebuje malinko rozjet, zatím je taková moc chladná, ale to by měla napravit příští epizoda. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně našláplá episoda. Zamotalo se to více než jsem čekal. Skvělé. Jsem zvědav, co bude dál. Jinak geniální Ray Stevenson. Čest jeho památce. Dále také mě potěšila zmínka o "Dědici impéria"! Tak zná spousta SW fanoušků Thrawna! Takže nakonec Disney vsadil stejně na "legendy". Ty se stávají skutečností. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím asi nejlepší epizoda. Ne, že bych o něm někdy pochyboval, ale Peter Ramsey se předvedl ve skvělé formě. Díky Filoniho scénáři tato epizoda svedla dohromady všechno, co minulé tři připravily, and Ramseyho režie je naprosto pevná a sebevědomá. Solidní zvraty, dobré výkony hlavně od Natashi Liu Bordizzo a Raye Stevensona, velice hezké vizuály, souboje zatím nejlepší z celého seriálu (líbilo se mi, jak každy duel měl trochu jiný styl podle toho, kdo s kým bojoval), Hera tentokrát připomínala sebe samu ze Povstalců více než kdy dřív, a ten konec… wow, věděl jsem, že se to stane, ale stalo se to dříve, než jsem čekal, a ten způsob, jakým se to stalo… mám z toho skvělý pocit. Snad jen ten dialog místy opět trochu drhne, ale jinak nemám výtky. Celý tento seriál prostě vyzařuje klasický pocit Star Wars jako od Lucase, ale s příchutí něčeho nového, čerstvého a neznámého, a přesně tuto kombinaci teď Star Wars jakožto značka potřebují. Bravo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama