Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Reklama

hustle_sweat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabine je force sensitive , Jacen je force sensitive , KAŽDÝ JE FORCE SENSITIVE !   Flashbacky do klonových válek i souboje byli nádherné . Anakin měl ovšem ten uncanny digitální obličej , to ale nemění nic na tom že to je další filler kde polovina epizody je zaměřena na oblohu či objekt zatímco Ahsoka má zkřížené ruce.  Vážně doufám že se dočkáme vysvětlení kde jsou všichni force sensitive bytosti v době nového řadu. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A na tohle lákají v Americe do kin..? (tenhle díl) Disney už musí být fakt v koncích... Vždyť se tam dějově (zase) téměř nic neděje - jen spousta pomalých záběrů na útesy kvůli natahování času, "bitvy" natočené v prachu a mlze, aby se šetřilo na rozpočtu za vizuál, který se vyplácal na "velryby"... No a Anakin..? Naprosto zbytečný cameo vedoucí do ztracena... ()

krvinka56 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo tenhle seriál začal opravdu slibně první díly dva díly dávali naději na zábavný a strhující Star wars seriál. Ale bohužel od trojky to de rovnou dolů a nikam se to neposune nic se neděje. Sme u páteého dílu z osmi a pořád bezdůvodně velké nic. A na konci se zasmějete šíleným chobovelrybám na světelnelný pohon. Ne díky.  To hle je opravdu špatný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)
  • V prvním flashbacku má generál Anakin Skywalker (Hayden Christensen) stejnou zbroj, jakou nosil během klonových válek. Hrudník a ramena chráněná stejnou zbrojí jakou měli klonoví vojáci. Zbroj ale musel odložit (stejně jako ostatní Jedi) na popud Yody ke konci Klonových válek (od r. 2008), aby lidé přestali rytíře Jedi vnímat jako válečníky a začali je zpátky vnímat jako ochránce míru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama