Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám zhruba mezi 13 a 17 roky a máte mozek v rozkroku, tak v tomhle novém polském komediálním snímku, který lze shrnout slovy >víno, ženy, zpěv, krev< možná najdete svůj "film roku". Pro ostatní to bude neškodná zábavná taškařice, na zabití nudy dobrý. Netlfix každopádně tímhle střelil gól, pro jeho teenage cílovku ideální věc - u tohodle jednoznačně platí, že je to debilní, a proto se to bude líbit. Jenom by mě teda zajímalo - kolik se do v tomto snímku použitého typu zbraně reálně vejde nábojů? :D ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Poľsko a netflix sa spojili a ja som spokojný. Robené určite skôr pre mladších. Rozhodne to mohlo byť vtipnejšie, nakoľko som sa zasmial pár krát tak isto po hororvej stránke absolutne nič, takže kto čaká krv tak síce je, ale veľmi málo. Namiesto toho však dostanete párty, nádherné poľské dievčatá na čele s Juliou, občasnú vtipnú scénku , do toho skvelú hudbu a koniec. No a ten koniec je neskutočne perfektný. Tam som sa teda nasmial a nemal chybu, hlavne preto pridávam hviezdu. Neviem či odporučiť ale kto má rád blbinky rozhodne povinnosť. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Uáá! Moje implantáty!" Tak já nevím. Silvestrovský večírek skončil masakrem. To není spoiler, to je začátek tohohle v první řadě dramatu. Jo, místy vtipné, ale více smutné. Většina postav se raduje a juchá, jenže jak se začnou odkládat masky, všechno je jinak. Přetvářka ustoupí realitě a první konflikty na sebe nenechají dlouho čekat. A pak se objeví ten prokletý klíček. Asi jsem čekal větší bizarnost, nebo jinak, celou dobu jsem měl pocit, že se autoři chtějí více odvázat, ale cosi jim v tom brání. S ohňostrojem samozřejmě vypukne to pravé, jenže závěr filmu se nezadržitelně blíží. Snad v alternativní realitě... Potěšil mě retrosoundtrack - The Rolling Stones, L. Braniganová (Gloria), Donna Summerová (I Feel Love), Mötley Crüe, The Animlas... Jako celek dobré, konec výborný. Jen ty kecy ve více jak první polovině mě moc nebavily.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro se až nabízí zamyšlení nad polskou kinematografií...Kde ti naši sousedi s tou svojí kvalitou jsou, když si debutující režisér dovolí natočit takhle brutální, nekompromisní a stylovou jednohubku o jedné novoroční pařbě, která se zvrtne do brutálního průseru. Joo, Poláci, Vy si podejte ruku s Hollywoodem. Dávám sice tři hvězdy, ale tady jsem se bavil, jako hodně dlouho ne. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Všichni moji přátelé jsou mrtví je pro mě velikým překvapením. Vím, že Skadinávci, Španělé, Italové a třeba Francouzi v rámci Evropské kinematografie dokáží natočit velmi slušné thrillery, ale že to dokáží i Poláci, tak to by mě v životě nenapadlo. Nesmírně jsem se bavil a to i v první polovině, která byla místy trochu zbytečně ukecanější, ale od druhé půlky je tento film nářez. Až mě překvapilo, kolika způsoby může člověk umřít, aniž by v tom byl úmysl. Za mě rozhodně palec nahoru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama