Reklama

Reklama

Gentlemani


Mám stovky bratranců (E05)

(epizoda)
  • Velká Británie I've Hundreds of Cousins (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie se Susie mají kvůli problémům s distribucí v Evropě i krádeží na farmě špatné spaní. Naštěstí si ale najdou nového známého, který jim podá pomocnou ruku. (Netflix)

Recenze (8)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....a zasa Ritchie-ho obľúbená vsuvka - kočovní cigáni....o.k., "pasovali " tam len stále mám pocit, že sa problém sa nerieši - nespeje k vyriešeniu, ale všetko sa -aj týmito cigánmi (i keď pôsobia sympaticky) len prehlbuje.... ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V nějaké prdeli! Nejtemnější díl celé série, který krásně navazuje na pilot. Situace nám celá eskaluje a souhlasím, že odkazů na Podfuck je tu spoustu od cikánů po razítka. Thormund se zcivilizoval od časů hry o trůny. Cigoši byli jako vždycki vtipní a Vinnie Jones chytající zloděje je prostě chuťovka. Těch pay offů máme spoustu jako třeba tajemny Esposito ukazující ručku a v neposlední řadě mrazivý závěr v posledních pěti minutách, který vztah mezi Susan a Eddie komplikuje ze všeho nejvíc. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádzajú kocovnici, ktorí prinášajú menší zavan Peaky blinders. Sú to práve oni ktorí chodia hore dole a ich pohyb nie je taký podozrivý. A chcú si trošku namočiť zobáčik. Avšak s nimi prichádza aj ich reputácia a razom sa stávajú the usual suspects. A mame tu aj zradcu. ()

Reklama

Reklama