Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Zajímavosti k filmům (13)

Telegramiáda

Telegramiáda (1986) (pořad)

18. epizoda 1. série nebyla reprízována z technických důvodů (na několika místech je nekvalitní buď obraz nebo zvuk). V této epizodě vystoupili: Tanja s písničkou „Nad hlavou létá rokenroll“, Magda Malá s písní „Módní - Líbezná“, Peter Nagy se songem „Korálky od Natálky“, Pavel Horňák s písní „Stárneme“, Dalibor Janda se songem „Stoletý stařec“, Heidi Janků s písní „Až nádherná“, Karel Zich s písničkou „Rock'n'Roll Je Droga“.

Dva z jednoho města

Dva z jednoho města (1983) (pořad)

Díly z Gottwaldova (Zlína) a Hradce Králové nebyly reprízovány z důvodu, že se nedochoval celý záznam pořadu. V obou případech chybí závěr.

Dva z jednoho města

Dva z jednoho města (1983) (pořad)

Díl z Havířova nebyl reprízován z důvodu, že se nedochoval celý záznam. Původní médium, kde byl pořad zaznamenán, bylo důsledkem povodně v roce 1997 poškozeno. Přepsat do digitální podoby se podařilo prvních 82 minut pořadu.

Šimona

Šimona (1982) (TV film)

Film byl natočen na telemagnetický pás, který byl ještě během 80. let smazán. Dochoval se pouze scénář k filmu.

Katka nelže!

Katka nelže! (1982) (TV film)

Tento dětský film se v archivu České televize nedochoval. [Zdroj: Marek Hlavica – kniha Dramatická tvorba ostravského studia Československé televize (1955–1991).

Marťanský dopoledník

Marťanský dopoledník (1983) (seriál)

Michal David byl jediný profesionální zpěvák, který se v seriálu objevil. Jinak všechny písničky si zpívají kluci a děvčata ze sedmé B i z dalších tříd.

Marťanský dopoledník

Marťanský dopoledník (1983) (seriál)

Natáčelo se např. na náměstí v Novém Jičíně, na kterém se na počátku každého dílu škola schází tanečním krokem k vyučování, nebo na ostravském koupališti, kde zpíval Michal David.

Láska je láska

Láska je láska (2012)

Několik scén se odehrává v FKK Sauna Klubu Praha, kde se ovšem ve skutečnosti prostitutky pohybují zcela nahé, tedy bez bílých županů. Ty nosí pouze návštěvníci podniku. Z důvodů, aby film zůstal mládeži přístupný, jsou tedy i herečky v těchto scénách oblečeny do županů.

Skippy

Skippy (1968) (seriál)

V roce 1969 získal seriál v Austrálii ocenění na Logie Awards.

Příkopy

Příkopy (2007) (seriál)

Většina seriálu se natáčela v Žatci, potom v Českém ráji a také v Praze. Filmovalo se i na křížové cestě v Jiřetíně pod Jedlovou. Natáčelo se také na zámku Blatná a hradě Karlštejn.

Příkopy

Příkopy (2007) (seriál)

Ústřední píseň k seriálu s názvem "Bezejmenný mezi nezvěstnými" nazpívala Lucie Bílá.

Reklama