Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Hudební

Poslední recenze (68)

plakát

Dracula (2009) (divadelní záznam) 

S rukama umazanýma od krve, s černou duší samotného satanáše, si bez přehánění troufám říct, že se jedná o několikanásobné divadelní eso. Sotva uvidím podívanou, která by se vpila tak silně do každého póru mého těla a srdce mi tlouklo tak hlasitě, jako zvony bijící půlnoc, před Dráculovým probuzením. Vážení, tady je předvedena ona krása, promyšlenost v každém detailu před očima diváka, bez sebemenší chyby. Písně silné, orchestr dechberoucí, herci dokonalí, taneční choreografie dotvářející bod varu, Jako celek to na mě působilo dojmem, žhnoucí lávy, která ze sopky co nevidět vytryskne a s tesáky vyceněných zubů se zakousne a nesmazatelně se v pije do duší všech diváků. Tahle legenda bude žít navěky!!!

plakát

Cimrmani zblízka (2024) (TV film) 

Četl jsem všechny recenze, které tu psali různí uživatelé. Dokáži se na danou věc podívat jak očima mistrova díla herců divadla Járy Cimrmana, očima svýma, tak i očima ostatních recenzentů, které se různí, a musím říct, že všichni mají pravdu. Za sebe musím říct, pokud se dokáži vtipům zasmát, tleskám nadšením a radostí jako malý chlapec, buď jako divák u televizního záznamu, nebo v ŽDJC. dokud bude srdce v hrudi tlouci, Kluci, budu s vámi!

plakát

V peřině (2011) odpad!

Zde nenajde divák nic, co by bylo pro něj zajímavé. Texty písní hrozné, herecké výkony mizerné. Na scénáři pracovalo tolik lidí a výsledek je rozpolcený, že nedává žádný pozitivní smysl ani význam. Snad v místnosti mezi scénáristy spolu se scénářem koloval i nějaký ten joint, to by pak vysvětlovalo kvalitu tohoto filmu. Celý film působí dost hloupě, Ale co očekávat od současné filmové distribuce, která v divákově mysli nezanechá po vzhlédnutém filmu žádný dojem kvality, která by se stala jednou klasikou.

Poslední hodnocení (859)

Dracula (2009) (divadelní záznam)

25.05.2024

Tanečnice (1943)

14.05.2024

Život je krásný (1997)

02.05.2024

Bláhový básník Jiří Suchý (2004)

02.05.2024

Legendy taneční hudby (1992) (pořad)

01.05.2024

Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou (1988)

01.05.2024

Vlasy (1979)

30.04.2024

Královna bublin (1999)

29.04.2024

Recitál Jiří Suchý - Jiří Šlitr (1965) (TV film)

29.04.2024

Reklama

Poslední deníček (30)

Němý Bobeš

22.5.2024 Žižkovské divadlo Járy Cimrmana - Praha

Má závěrečná část pětidenních prázdnin v Praze se blížila ke konci, i když nerad to připouštím, vracet se mně nechtělo a raději na to co mě čeká, jsem myslet nechtěl a užíval si ten příjemný pocit být v divadle, mezi lidmi, kteří rozdávají humor a všechnu vnitřní krásu, nám lidem. V poslední den mě čekalo milé překvapení, nebo ve vystoupení účinkoval Zdeněk Svěrák. Nečekal jsem jej o to víc jsem si představení skvěle užil. Kluci byli ve skvělém rozpoložení, hodně do toho dávali a zkoušeli nové věci, tím si vysloužili u diváků neuvěřitelný potlesk a při závěrečné děkovačce "ve stoje" je nechtěli pustit z jeviště. Z úst samotného Zdeňka Svěráka jsem vyčetl slova " To není možné." pokynul svým hereckým kolegům k dalšímu úklonu z mnoha a tím má divadelní pouť byla toho večera u konce, a já šoupavým krokem za sebou nechával divadlo Járy Cimrmana, autobusové nádraží Florenc a nakonec i samou Prahu. 

Němý Bobeš