Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (33)

plakát

Běsy podle Grimmů - Brémští muzikanti (2024) (epizoda) 

Vzhledem k tomu, že neznám předlohu, jsem si tento díl užila asi nejvíce ze všech :D žádné očekávání a klasické japonské anime... :D jo.. a to nemusím westernový žánr.. :)

plakát

Běsy podle Grimmů - Jeníček a Mařenka (2024) (epizoda) 

Jakože, říkám si WTF? Ale zároveň se bavím... Spojlerovat nebudu, ale tenhle díl byl obřím překvapením... čekám, kdy se posadí na lopatu a oni zatím toto... :D Pochybuji už u druhého dílu, že tvůrci znají obsahy pohádek a nebo samotné bratry Grimmy. Když to ale pominu, nemohu od obrazovky odtrhnout oči.

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Moje první zkušenost s japonským anime. Byla jsem nadšená, i když nejsem úplně cílovka. Koukala jsem v originále a vůbec nelituji. Místy mě to malinko nudilo, proto ta hvězdička dolů. Myslím, že hodina a půl by stačila. Ovšem ta cesta vlakem, a vše co následovalo poté, mě prostě pohltilo.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Nemohla jsem od toho odtrhnout oči! Příběh, postavy, rychlý děj (žádný půlhodinový úvod, prostě hned skočit do děje, to mě na japonských filmech fakt baví). Krásný příběh, plný sounáležitosti, pochopení, odpuštění a proměn. Já si to užila.

plakát

Běsy podle Grimmů - Červená Karkulka (2024) (epizoda) 

Asi mám prostě dneska nějakou zvrácenou náladu a tohle mi prostě sedlo, kdo ví. Zajímavý a dost nevšední příběh Karkulky, které originál autor asi předtím nečetl :D Za mě tak tři a půl hvězdy, blíž k té 4*. Akorát teda hodně, fakt hodně násilný a u některých scén jsem trošku přivírala očka. Nemusím vidět úplně vše.