Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká veeelmi lowcost oblečená verze Too Hot To Handle či co? Too Boring To Handle - až tak, že i jako kulisa k práci mi to vyloženě vadí a zřejmě to brzo vypnu. Too Hot mě přinutilo s prací přestat a fascinovaně sledovat lidi s inteligencí krevet. Na tomhle pořadu mě nejvíc zaujalo pestrý srdíčkový povlečení, ale už se ho nikde nedopátrám, protože koukám na reprízu; místo nádherného povlečení začali po chvilce točit inteligentíka, co se ! světe div se ! po alkoholu poblil; a na iPrimu bych se k opětovnému zhlédnutí tohohle skvostu musela registrovat. Ach jo. V srdci mám určitě spoustu místa pro guilty pleasures (zdravím pořad Všechno co mám ráda a je mi líto, že o tomto skvostu ví tak málo lidí, fakt, prosimvás, TO MUSÍTE VIDĚT), ale tohle je tak blbý, že ani jako GP to neobstojí. Odpad. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, za co. Asi už jsem na takové hlouposti příliš stará a nerozumín dnešní době. Podotýkám, že jsem ročník 1982, takže nejsem ještě žádná fosílie. Omlouvám se starším jedincům. Jaký má tahle reality show smysl? Já žádný nenacházím. Jen mě to nepřestává udivovat. To, že něco funguje v cizině a lidi jsou z toho odvaření, neznamená, že to musí fungovat i u nás. Češi jsou na jiné mentální úrovni. Sledovat bandu pitomců mi příjde úplně zbytečné. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapec do kamery vypráví, že chodí v ponožkách a pak vzal kýbl s vodou a utřel podlahu .... kde jsou ty časy, kdy se v reality show něco dělo nebo něco ukazovalo. Skupina yůtuberů zavřených ve vile jsou pro mne absolutně neznámí, nudní a nezajímaví a to do té míry, že je to až skoro zajímavé, co se to vlastně v tv vysílá. Dám jednu hvězdu, protože jednak neznám čísla z peoplemetrů, ale fascinuje mne ta nekonečná řada odpadů spolubojovníků na CSFD , když to zároveň má víc než stošedesát komentářů a dvaapůltisíce hodnocení. Prostě má to nějaké kouzlo, které k tomu přitahuje takové davy a ikdyž je potom většině uživatelů na blití, tak to možná i splní záměr s jakým to vzniklo... možná. ()

TheSompeque odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní přehypovaná srajda. Vyvolení byli v minulosti populární proto, že naházíte úplně cizí lidi, kteří se neznají, do jednoho baráku a dáte všude kolem skryté kamery a počkáte, až se rozhádají. Ale Likehouse jde na to jinak - místo no name lidí dá do vily v podstatě kamarády influencery, (no, tak 3/4 z nich neznám, holt moc toho vlivu nemají.) kteří jsou z TIk Toku, takže klasický český boomer absolutně nepochopí. Banda nesympatických namyšlených troubů mě fakt nedonutí tuhle zbytečnost sledovat dál. Nemluvě o tom, že si teď každý bude říkát, že kdo má vliv na internetu (čili je influencer) je stejně namyšlený hňup jako ten blonďák co si rád dá svíčkovou. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle nějaký inteligent z Primy řekl hele Vyvolení byly úspěšní natočíme něco podobného a jiný inteligent mu řekl , ale víš je korona nemůžeme najít tolik exotů a nemáme asi dostatek testů na koronavirus tak to nepůjde. Daly hlavy dohromady a řekly si narveme tam youtubery a influencery to by mohly fungovat a tohle je výsledek . Přiznám se, že nejsem cílová skupina znám pouze Kajumiho a to jen z doslechu a nikoho z nich ani znát nechci (uznávám, že ty ženské jsou některé šikovné a nějaký homosexuál by mohl ocenit i Kajumiho neurážím je, ale ho ). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)
  • Streamer a youtuber Herdyn chtěl udělat podcast s účastníkem Markem Valáškem během toho, co tato show byla natáčena, avšak režie to zakázala. (LUKICKK)

Reklama

Reklama