Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Dycky se těšim, až to z TV konečně zmizne a přestanou nás otravovat trapnejma lidma, situacema, kecama a Pergnerovou. Nejhorši je, že spíš než soutěžící, to kurví ten štáb, kterej jim vymejšlí naprosto dětinsky nebo dementní ukoly. A lidi jim to asi žerou, protože dycky vykopnou ty normální lidi a vyhraje nějakej kokotus nebo pipiča... ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Nebýt Petra Zvěřiny z Václaváku a Kačenky Langerové, zvýšila bych na 3*. Náhodou tahle soutěž nebyla tak strašná, docela jsem se bavila hloupostí soutěžících. Bylo i pár lidí, kterým jsem fandila. No, slovo pár to opravdu vystihuje, jelikož v 1. sérii mě zaujal snad pouze horník Emil Zajac a nepopsatelný charkter Jindříšek Hovorka, který z malé housenky nikdy nechtěl udělat ještě větší housenku. Nepochopila jsem vítězství namyšleného homosexuála brečícího stříhajíc si své pěstěné kadeře. 2. řada se nesla v duchu vítěze "taťky" Tonyho Jalovce a jeho společníka "mamky" Martina Hranáče. Tady už aspoň výhra padla do kapsy zaslouženě tomu pravému. Z 3. řady si už pamatuju jen nám známý páreček Monika Fasterová a Dan Holovský, o jejichž italské domácnosti slyšíme dnes a denně v bulvárech a taky bývalý pár Radim a René, která však před televizními kamerami utekla ke kolouškovi a metrosexuálovi v jednom Dominikovi. Naštěstí zvítězil opět ten pravý - Milan. A teď shrnutí: Větší blbce už nalákat do téhle soutěže nešlo, ale aspoň jsme se bavili my "vzdělanci" nad stády nejtupějších vyvrhelů národa. Co bysme z toho měli, kdybychom se dívali na nám rovné intelektuály? Startuji hlasování -vv- teď! ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První série budiž - dokonce jsem si z vysokoškolských kolejí, kde nebyla možnost první 2 měsíce vlézt na internet, dopisoval s maminou, abych se dozvěděl, kdo vypadl !!!!!!!!! Nedávno,když jsem viděl nějaký sestřih, říkal jsem si, že je vlastně pěkná kokotina..............moje hodnocení = 2 z 10. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama