Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

kinej 

všechny recenze uživatele

Back to the Future 2, je rozhodně lepší než jednička. Je to proto, že je nacpaný nápady, zvraty a díky poměrně častějším časovým změnám je strhující natolik, že divák ani nemá prostor k přemýšelní nad případnými nedostatky. Zemeckis dokázal udržet vysokou úroveň zábavnosti po celý film a v záběru ji ještě vygradovat nášlápnutým finále. Pasáž v budoucnosti je přesně taková, jakou od podbného sci-fi požaduji, exploze designových a technologických nápadů. Prostřední pasáž zase k dokonalosti dotahuje motiv ovlvňování dějin a závěr v sobě má to nejlepší z jedničky na druhou. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

No nic extra. Herci slušně přehrávali, místy trapný. Zachránila to poslední třetina, kde zapracovala fantazie a děj se hezky zamotal (vlastně takový byl už od začátku, jen ho shazovalo přehrávání, stupidní hláška "Nebuď srab", a blbec, co si nezamkne auto). # Zpětně musím uznat, že má "dvojka" nejpromakanější děj, ale provedení pokulhává. # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Návrat do budúcnosti 2" výborne vystihol uživateľ Mr.Apache vo svojom komentáry ku prvej časti. Napísal, že ďaľšie dva snímky sú už len umelo predlžovaným diváckym orgazmom. Súhlasím. Moje nadšenie z pôvodného filmu ďalej naplno pokračovalo pri sledovaní tohto parádneho pokračovania. Príbeh priamo nadväzuje na svojho predchodcu. Lenže situácia sa ešte viacej skomplikovala. Tento krát bude treba nie len zariadiť potrebné záležitosti v roku 2015, ale nakoniec sa ešte vrátiť späť na maturitný večierok do kľúčového roku 1955. Pre mňa je to stále päť hviezdičková záležitosť. ***** ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dvojky bohužel doplácí na několik nevýhod. Jednak tady chybí to prvotní nadšení. Taky chybí nosné vtipné momenty jako v jedničce, které jsou jednoduché (potkat vlastní rodiče), ale fungují. Dvojka už tenhle typ vtipu použít nemůže, tak posune děj o kus dál. Tzn. k dalším, z jedničky dobře známým postavám + stejná kostra scén, jen s drobnými obměnami. Stále velmi inteligentní a zábavná podívaná, maskič Lloyd, sympoš Fox a nechutnej master of universe Biff. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

O niečo slabšie pokračovanie, aj keď nie o moc, ale z pohľadu našej generácie zaujímavý výlet do našej doby a roku 2015, čo trochu "sklame", pretože nemáme v bundách zabudované sušičky, lietajúce skateboardy ani autá na nebi, aj keď lietajúce autá už prišly. (kto by kedy povedal, že s ním prídu práve Slováci) ) . Príbehovo pestré a divoké a dejová linka s Biffom a jeho ukradnutým Almanachom 1950-2000 je výborná. Návrat do 50-tych rokov opäť potešil. 80%. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno