Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi v niektorých momentoch príde ešte lepšia ako prvý diel. Hlavne úvod je perfektný, ktorý rozbieha film hneď s kraja. Aj keď cestovanie časom je tento krát ešte o niečo zaujímavejšie ako v prvom filme ako celok mi prišiel prvý diel lepší, no každopádne aj druhý diel ponúka skvelú zábavu kde naša parta (Fox, Lloyd, Silvestri, Zemeckis) nespúšťa nohu s plynu. Obľúbený soundtrack: Hill Valley, 2015. 85% - 4* ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé pokračovanie!!! Síce to príbehovo pokračuje tam, kde jednotka skončila a počas celého filmu sa to okolo udalostí z jednotky aj krúti, ale už to nie je to pravé. Prvá hodina otrasná (uškriekané, žiadna dobrá akcia, vôbec to nebolo vtipné, bez poriadnych nápadov...). Nevládal som a už som to chcel vypnúť. Lebo ma už ani nezaujímalo ako to celé dopadne. Druhá polovica už bola lepšia (možno len preto, že sa to prelínalo s dobrou jednotkou). ()

Reklama

Kass 

všechny recenze uživatele

Kouzlo téhle báječné trilogie mimo jiné spočívá v tom, jak si pro sebe dokázala stvořit zcela soběstačný svět plný vlastních pravidel, symbolů a hlášek. Povědomé scény ve stále nových aranžmá vyvolávají krásně důvěrný pocit sounáležitosti diváka s filmovými hrdiny. Člověk se u těch filmů klidně může tetelit jak čtyřleté dítě co se po desáté dívá na svůj oblíbený večerníček a je unešené z toho že ví jak to bude dál :-) Je tak snadné tomu propadnout. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu odehnat myšlenku, že bych ráda takový Almanach sportovních výsledků sama uvítala. Bylo by fajn, kdyby za mnou přišla moje praprapra vnučka a dala mi do rukou budoucí bohatství. Je tomu hezkých pár let, co jsem tenhle film viděla naposled a úplně jsem zapomněla jak skvělá, akční a vtipná sci-fi to je. Zápletka je zapletená tak, že snad zapletenější už být nemůže. Nicméně jsem se bavila v každém záběru. Scéna v baru a následná honička na skejtovznášedlech, návštěva rodného domu nebo snaha dostat se ke zmíněnému Almanachu na studentské zábavě, nacházející se v kalhotách drsňáka Bíffa. Hlavní je nepotkat se se svým dvojitým já, jinak by mohlo dojít ke zhroucení celého vesmíru! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobré a možno najlepšie pokračovanie filmu, ktoré poznám. Myslel som že bude ťažké vymyslieť niečo, čím by nás autori prekvapili a ono tiež bolo ťažké, ale podarilo sa im to skvele V tomto diele, zažijeme taký časový slalom, ktorý nám len pomotá hlavu, ale pripadá mi, že i keď v prvom diele bola nasadená latka dosť vysoko, v druhej časti v tom pokračuje, je to pekné sledovanie. Michael J. Fox bol skvelý herec a Elisabeth Shue bola pekelne krásna a tiež nebola na zahodenie čo sa herectva týka. Doktorko (Christopher Lloyd), ktorý má všetko na svedomí, je ale najlepší. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Bob Gale napísal prvú verziu scenára s tým, že časť deja by sa odohrávala v 60. rokoch 20. storočia. Nakoniec musel byť scenár prepracovaný, pretože Robertovi Zemeckisovi sa tento nápad nepozdával. (m.a.t.o.)
  • V niektorých záberoch, kde je možné vidieť DeLorean z diaľky, nebolo použité skutočné vozidlo, ale iba model vo veľkosti 1:15. Jednalo sa však iba o scény, ktoré sa kompletne natáčali pred modrým pozadím. (m.a.t.o.)
  • Biffovo (Thomas F. Wilson) kasíno je v skutočnosti Plaza Hotel & Casino, nachádzajúci sa v centre Las Vegas. (m.a.t.o.)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama