Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Martin741 

všechny recenze uživatele

V roku 2000 to s Benom Affleckom vyzeralo este horsie, ako zle. Hrat dotycny nevie absolutne /Affleck je dlhodobo herecka katastrofa/, a o rezii sa mu vtedy asi este iba snivalo. Tak sa dostal na svet len pod/priemerny paskvil, ktory ma akoze strhujuci dej, aj par znamych hereciek /Charlize Theron/, ale v globale skor nudi ako zaujme a Hollywood toci takychto filmov tony. Kazdy rok sa to pocita na tony. 35 % ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který snad nenechá nikoho chladným. Ale jak se tak dívám na ta hodnocení kolem, je tady pěkná kosa. Frankenheimer umí, Affleck se snaží, Sinise hraje, na Theron se pěkně kouká a celé to letí strašně rychle. Po chvíli je všemu konec a já chci přídavek. Výborný konec, takový film jsem nečekal. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je takovým malým, příjemným překvapením, kterému lze vytknout snad jen v závěru až příliš moc navršených zvratů, a i když tedy byli opravdu nečekané a působivé, tak s jejich přesvědčivostí to bylo už krapet horší, zvlášť s tím pak úplně posledním, nejzásadnějším, o tom ani nemluvě, jinak ale opakuji, film mi fakt sedl a upřímně mě bavil. Jeho hlavní předností je každopádně opravdu dynamický spád, kdy zápletka od prvních minut nabere velice svižné tempo a nepovolí až do gradujícího závěru, dále pak zábavná byla i jeho dějová nepředvídatelnost, slušná atmosféra zimního období též udělala své, opomenout nemohu určitě ani fungující napětí a samozřejmě i hvězdné obsazení, tvořící sympatický Affleck, nádherná Theron a kvalitně vyšinutý Sinise. Samotná zápletka je pak nenudící, sice ne dvakrát originální, ovšem v rámci žánru si jistě své splnila, jde zkrátka o takový klasický, spíš nízkorozpočtový, méně náročný, podfukářský snímeček, který ale skutečně funguje, je záživně zpracovaný, dobře zahraný, překvapivý, napínavý, nepředvídatelný, a já ho tak prostě mohu s klidným svědomím vřele doporučit. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivně... a hodně krátce. Věřím, že třeba Coeni by si s tímto námětem i žánrem poradili a naservírovali by další mrazivou černou komedii. Ale... ale na režisérské stoličce nesedí ani Ethan ani Joel, ale sedmdesátiletý John Frankenheimer, thrillerová legenda, která se s námi rozloučila bohužel hodně slabým, překombinovaným a vyloženě hloupým snímkem. S Benem Affleckem jako hercem jsem nikdy neměl problém, ale zde je vysloveně k smíchu. Snad za většinu "skvostů" co procedí ústy může scénárista s obstojnou filmografií - Transformers, Transformers, Transformers. Už vám to došlo? 30 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +zápletka, nenudí -těžko říct, dejte rejžovi jiné herce a budete mít jiný film/// Koukatelný. Překvapivě. A aji Beník se dá. I když mě hlavně nalákal Gary Sinise jako záporák a Charlize Theron jako ... no však uvidiíte. No a potěší taky Dennis Farina a Danny Trejo a taky se tam mihne Ashton Kutcher. Po téhle stránce tedy spokojenost. A vlastně celkově docela spokojenost. Prostě neurazí./// Celkem 66%/// ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy Deception a Wild Christmas. (MikaelSVK)
  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)

Reklama

Reklama