Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování, které se vydalo trochu jinou cestou a minimálně do poloviny filmu to funguje. Finále mi bohužel přišlo příliš slabé a představitel mstitele je sice fajn v porovnání s Vincentem Perezem i Edwardem Furlongem (ale kdo by nebyl, že?:), v porovnání s Brandonem Lee však pořád silně ztrácí. Nicméně, pokud si potřebujete spravit chuť po nepovedené dvojce, směle do toho. 5/10 ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke prichádza ďalšie pokračovanie úspešnej Vrany. Ovšem kvality prvého dielu sa toto v žiadnom prípade nevyrovná, hlavný hrdina už bol lepší ako Perez , Kirsten Dunst pekne zapadla do tohoto filmu ale o iných hercoch sa to povedať nedá. Takže jeto skor priemerné dielo ktoré sa ešte pozerať dá. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapuje dost vysoké hodnocení trojky vůči dvojice, které nebyla nic moc, ale pořád řádově lepší než tento díl. Ve třetím dílu se můžete "těšit" na velmi vypelichanou Vránu s nulovou atmosférou, nesympatickým hlavním hrdinou, předvídatelným dějem ala první díl s partičkou sadistických policajtů a matnou Kirsten Dunst. Za nic nestojí ani soundtrack. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

No záleží na úhlu pohledu. Když jsem viděl trojku jako svoji první Vránu vůbec, celkem jsem se bavil a říkal si fajn horor tak na 4. Pak jsem jednoho krásného dne objevil jedničku a díky její atmosféře u ní brečel. A taky si uvědomil, že trojka je vlastně takový nepovedený dort pejska s kočičkou. Někdo upekl jeden dokonalý kulatý (jednička) a pak někdo jiný ještě jeden v hranaté formě (trojka). Z toho samého těsta, akorát do druhého upadlo pár skořápek tak to poněkud skřípe. No a jako ozdobu povrchu ukradl pár lentilek z toho prvního dortu. Takže - co je ve trojce nové a původní, to je oproti jedničce trochu o ničem, nepůvodní věci jsou zase naprosto okaté vykrádačky jak přes kopírák. Vše jenom trošičku jinak, ale v podstatě úplně stejně. Na zabití večera celkem ujde, ve srovnání s jedničkou se může zahrabat. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama