Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo brutální. Manželé evidentně hrají hru o tom kdo je vetší magor. OK chladná logika a kalkul vyhrává nad emocemi, ale nevěřím tomu, že by toho některý pár byl v reálnu schopen. Jen by mě zajímalo jestli potom opravdu žili šťastně až do smrti. Podívaná to, ale byla zajímavá. Hodnocení: 80/100. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na severský thriller to je místy zatraceně (nechtěně) úsměvné. Dar Salim (hrál třeba v druhé sérii výtečného Mostu) má úspěšnou stavební firmu, luxusní dům uprostřed přírody a s manželkou se mu podařilo zvládnout vážné zdravotní trable dospívajícího syna. Ovšem manželce táhne na padesát, zatímco okolo něj se motá mladá atraktivní kolegyně. Jeho drahá je nicméně zatvrzelý beran a nehodlá přihlížet tomu, jak se jí rodinný život sype pod rukama. „Přežije“ tragédii při svém každodenním běžeckém rituálu a jakmile je svědkem radovánek svého muže (při firemním večírku – jako vážně?), začne vytahovat kostlivce ze společné minulosti. Žádná mrazivost nebo propracovanost scénáře jako u zmiňovaného Mostu či u případů kriminálního oddělení Q. Ačkoliv zejména v první polovině několik momentů opravdu hodně skřípe, s přibývajícími minutami diváka začne zajímat, co se stane v následující scéně. Ovšem jakmile se dostaneme na určitý vrchol napětí, přijde zase nějaký nepřirozený „úder“ a tvůrci znovu ztratí půdu pod nohama. Policie mimo. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tvůrci nevypomáhali různými berličkami jako přejetí jiné ženy a raději dvakrát, protože zrovna v ten den se manželka rozhodla trasu změnit a na stejné trase se objeví její "dvojnice", podivný přesun manželky z hotelu až do domu své rivalky a další, tak by mohlo jít o větší kvalitu. Finále bylo až stupidní, z policistů opět udělali jelita (jen si zkuste uvědomit, jaký smrad by se šířil). Za podívání to stojí, hlavně herec, hrající manžela, je dost dobrý, ale na film si už za pár měsíců nevzpomenu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takové Dánsko řízlé Španělskem a ve výsledku překvapivě ne až tak špatné, jak jsem čekal. Musím nesouhlasit s ostatními, kteří zde několikrát vyzvedávali neuvěřitelnost příběhu - mi to přijde vpohodě, má to občasnou napínavou atmosféru, prvky paranoie, nádech thrillerového vyšetřování a celkem nepředvídatelný děj. Herectví je ale průměrné a výsledný obraz a vyznění celého filmu stejně tak -dobře se na to dívá, zabaví a vtáhne, ale světový zázrak to bohužel není. I tak ale převládají pozitivní pocity. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama