Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Shadowrat 

všechny recenze uživatele

I na romantickou komedii je tu míra blbostí přemrštěna a v ději je dost zásadních trhlin. Rádoby moralizující linka je tu spíše komická. Zpočátku alespoň trochu sympatické postavy a děj, který se zdá být předvídatelným se stočí do podivného patvaru, ze kterého jen občas vykoukne něco zajímavého. Závěrečný dovětek je jakýmsi pokusem potrestat alespoň některé ze "záporných" postav. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná teenagerská komedie, která nečekaně zcela vypustila různé fekálie a proudy spermat a zaměřila se více na sociální otázku. To jak se jí povedlo tohle téma zpracovat je věc, kterou nechám na názoru každého diváka. Každopádně pokud vám nevadí oddychové a naivní komedie, a rozhodně vám vadí "fekální humor" známý třeba z "Prciček" tak tohle můžu i doporučit. ()

Reklama

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Nesmierne podpriemerná teen-komédia. Málo vtipov a gagov, málo nadhľadu, slabo zahráte a dejovo miliardukrát videné. Táto akoby komédia poteší len tým, že tam vystupujú 2 herci z American Pie. Takže počas filmu som myslel na scénky zo spomínaného filmu a to bol vlastne dôvod, prečo som dopozeral do konca. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma romantické komedie. Hlavní hrdinka je z mého pohledu velmi pohledná a sympatická. Škoda, že je dnes o 17 let starší. Její snaha o prodeji svých vajíček je uvěřitelná. O skutečném takovém případu natočila před pár lety zajímavý dokument studentka FAMU. Ve filmu zazní diskotékové písničky, které nejsou zastaralé ani dnes. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, pri akej príležitosti som tento filmík pozeral. Pretože podobným americkým teenagerským komédiám sa snažím veľkým oblúkom vyhýbať. Ale stalo sa a nakoniec to nebolo nič hrozné. Loser je oproti konkurencii menej infantilný a prvoplánovo vulgárny a obsahuje aj nejaké tie dramatickejšie a vážnejšie prvky. Ľudia, ktorý majú tento žáner radi a nie práve vďaka ukazovaným telesným tekutinám, by mali byť spokojní. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama