Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pekne uletená čierna komédia, ktorá však podľa mňa naplno nevyužila svoj potenciál a rozhodne mohla byť vtipnejšia. Ja som sa tiež bavil len priemerne, ale hlavné je, že film nenudí a mne sa naň dobre pozeralo. Je v tom krv, čo nezaškodí, ale hlavne som chcel opäť vidieť temperamentnú Esmeraldu z Pulp Fiction. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetý námět byl přetaven ve film, který už bohužel tak dobrý není. Myšlenka snímku je skvělá, Angela Jones v hlavní roli neskutečně roztomilá, hudba výborná. Snímek má zajímavou atmosféru s občas dosti zajímavými prvky (reportáž o vrazích, šílený závěr). Velký potenciál však sráží poněkud pomalé a tažené tempo, možná absence více vtípků (když absurdita, tak pořádná) a celkově mohl být snímek výraznější... Curdled není špatný film, za shlédnutí určitě stojí, avšak jeho potenciál sliboval více... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Produkce : Quentin Tarantino. Film začíná v Kolumbii v létě roku 1997. CITÁT - Čtyřnásobný vrah říká, že to přehnal......... Úklid míst po krvavých vraždách je zajímavé zaměstnání pro ženu. Síla. CITÁT - Blíží se sezóna, potřebuju uklízečky....... Gabriela (Angela Jones) si nejen vystřihuje obrázky vražd z novin, ale její koníček jí právě dovedl až k uklízací firmě, která uklízí místa zločinů. Když mi ve filmu někdo zabije chlapa, jsem v pohodě, ale když někdo začne zabíjet hezké ženy, moc mu nefandím, vlastně mu nefandím vůbec. Tohle je právě ten druh filmu, ale.... ZAJÍMAVOST - Okolo 31 minuty je v televizním pořadu Miami D.O.A. o masových vrazích, na který ve filmu koukají, použita fotografie bratrů Geckových. Na fotografii je Quentin Tarantino a George Clooney z filmu Od soumraku do úsvitu. Zpět ke Gabriele. Má svou práci ráda hned od samého začátku, ale začala se moc angažovat ve vraždách tak zvaného Miamského řezníka. CITÁT - Je to sice hrozný, ale vzrušující......... A nakonec si i zatancuje nádherný tanec z nožem - nádherná scéna. CITÁT - Gabrielo.....Gabrielo........ Pěkná hudba, pěkný příběh, pěkný (morbidní) konec. Vydržte titulky, ještě něco uslyšíte i uvidíte. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Parádní, naprosto ujetej, ale originální snímek se skvělou hlavní představitelkou. Gabriela byla neuvěřitelně sympatická a ten její milej kukuč mi připomínal roztomilý štěnátko. Za celou téměř hodinu a půl se toho sice moc nestalo, ale i tak jsem se nenudil ani vteřinu. V neposlední řadě musím vyzdvihnout hudbu, která zvlášť ve spojení se závěrečným nožovým tancem byla luxusní. PS: A přece mluví... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama