Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nekecávat, Cindy je prostě megasamice a na Baldwinově místě bych si natáčení pořádně užil, ale vlastně co, vždyť já jsem si to taky pořádně užil. Film má tempo, vtip, akci, hlavní hrdinové jsou sexy a to, že zdejším odborníkům tam chybí výuka matematiky je jen jejich problém. No a ten sex ve vlaku? Tak samozřejmě, aby měla ta šukačka pořádný grády musel bych tam na Cindy vlítnout já, ale mě si v tu dobu už zabrala Angelina Jolie a Paz Vega, chtěli totiž zkusit trojku s tím nejlepším, takže Cindy měla bohužel smolíčka a musela se hold spokojit s druhou ligou, což je proti mě každej chlap, včetně Baldwina. ()

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Když se chcete dívat na tohle veledílo, musí vám asi jít jen o to vidět Cindy Crawford v tílku: To je tak jediné, co film nabízí. Každé auto, které do něčeho narazí, vybouchne. Policista na útěku má pořád plný zásobník. Detetkrát prostřelené přední sklo a nikdo nemá ani škrábnutí. Když vybuchuje námořní loď, děje se to asi nadvacetkrát. Kate a Max vybíhají z můstku na přídi a v následujícím záběru ze vzduchu je vidět, že polovina lodi je v plamenech. Na dalším záběru oba v pohodě běží po lávce, která vede z můstku k zádi. Střídají se letecké záběry vybuchující lodi a běžící dvojice, které spolu vůbec nekorespondují. když celá ohromná loď nakonec mohutně exploduje, vidíte v dalším záběru padoucha uvnitř, jak se zmítá uprostřed plamenů. Zápletka je prostoduchá jak mysl Foresta Gumpa. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

NIČ-ČIN-PUĽČ... Odpad nedám dopozeral som to, ale s vypätím síl. Tupé, neoriginálne, tuctové, nudné. Je tu síce všetko, čo sa od akčného filmu čaká (streľba, výbuchy, nahota, sex, teroristi...), ale je to pospájané tak neprirodzene až umelo. O hercoch sa dá povedať, len to, že šichtu si odbili, zhrabli pár dolárov a ideme ďalej. Herecké výkony gumové, výraz nula. Rusi počítačovo a munične vybavený nedokážu zastaviť jednu pipku a nafrneného policajta, aké originálne. Vlaste sa teraz zamýšľam, za čo tú hviezdu dávam. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ale zas nie také zlé, ako to tu líči väčšina užívateľov. Fajn tempo, dobrá stopáž, ktorá zaručuje, že vo filme nie sú hluché miesta, akcie je dosť, aj nejaká tá ľahká erotika (Cindy je hot!). Samozrejme, logické nedostatky film má, ale napriek tomu, utieklo mi to. A Cindy tiež nebola až taká hrozná. Škoda, že Salma Hayek mala takú malú roličku. Slovo k Baldwinovi: ten chlap sa má, ničí Rusov, ako na bežiacom páse, nič sa mu nestane, obrába Cindy (alebo sem Sharon Stone), no čo viac si chlap môže priať :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama