Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozsáhlé zatýkání a akce policejní zásahovky přivede na služebnu pestrou společnost podezřelých, kteří se podíleli na sérii brutálních vražd. Jaké jsou mezi nimi vztahy? Který z předvedených představuje nejslabší článek? A kdo z nich je střelcem, který zabil bodyguarda Jívu? (Česká televize)

Recenze (66)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejradši bych toho Sokola vzal a jednu mu plesknul! Tentokrát ukázal, že když se mu chce a nehraje si na kdovíco, tak i umí. Přesně tohle měl hrát od začátku, empatický ucho (alá Víťa z PPO). Zatýkání Kopáče naprosto nejlepší scéna z celého seriálu! I setkání s Alexejem velmi super, atmosféricky prostě top. Jen nakonec vykoupeno takovou blbostí.. A proč Plíšek neřídí a nestřílí? Protože to slíbil ;). P.S. Co dávali večer po premiéře posledního dílu.. No Sametové vrahy! ()

strikeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonáno. Ale nemůžu se ubránit pocitu, že ač byl poslední díl nejdelší, přece jen byl ten závěr trošku zkratkovitý na to, jak dlouho se celá zápletka budovala. Kdyby měla série o 2 šedesátiminutové díly více, vůbec bych se nezlobil. Po hodně dlouhé době mi nějaký český filmový počin skutečně udělal radost... 80% ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Na atmosféru devadesátek jsem se naladila okamžitě a neměla s tím žádný problém, nicméně to, co se stalo, mi připadá hrůzné a zarážející, ovšem stalo se to, víme.. Houstnoucí napětí, dobré herecké výkony a naprosto jistá režie mi vyhovovala.. Nepochybně stojí za to vidět, ale ta hořká pachuť zůstává.. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavím se spíš na tu temnou stranu, která je ráda, že seriál už skončil a nemusí mu věnovat další hodiny volného času, přestože mě špína, do níž se namočil jeden z vyšetřovatelů, i poměrně lákala na další díly. Herecky bez chybičky, případy samotné mě ale zase tolik neuchvátily. Stejně tak celkové rozuzlení. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, skvělá práce všech zúčastněných od režiséra po posledního nosiče vody! I ty nejmenší detaily, jako loga médií z roku 1995 na mikrofonech, dělají z tohohle seriálu něco výjimečného! Strašně se bavím šaškama na Facebooku, kteří v jednom příspěvku nadávají na ČT, můžou se posrat z toho, že posílají měsíčně 135 korun, a v druhém příspěvku jsou nadšení z toho, že dokáže ČT natočit takhle skvělej seriál... To je směšný, ale přesně to vystihuje náš národ! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečný díl sledovalo v průměru 2,27 milionu diváků starších 15 let (podíl 50,24 %), jednalo se tak o nejsledovanějším pořad nedělního večera a také celého dne. (rublik05)
  • Na konci epizody zazní skladba „Vodopády“ od skupiny Chaozz. Tato píseň ale vyšla až v roce 1999. (Punisher)
  • V ilustračních záběrech, zachycujících výbuch v erotickém klubu, otevírá balíček s bombou majitelka podniku, ačkoliv podle vyšetřování otevřel tento balíček někdo jiný. (Caminzind)

Reklama

Reklama