Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tady zase předvádíte za ubohosti ? Takže jenom shrnutí, panstvo - Vy se díváte na něco čemu dáváte odpad ? To je Váš život tak na hovno, že ho travíte s odpadem ? A nebo tomu dáváte odpad, protože TV Nova a reality show a na tom se přece dá lehce nahonit odpadová póza. Samozřejmě ty lidi jsou schopný pro prachy udělat cokoli kromě práce, (alespoň tak působí, abych jim zase nekřivdil, neznám je). Aby tě Nova vnímala jako člověka, musíš být modelka nebo model jinak asi neexistujeme. Co mě však šokovalo, že ze všech těch spoře oblečených holek se mě líbí jen jedna jediná, to sem ze sebe až zklamanej. Jinak mě to baví sledovat vždycky buď mezi filmy a nebo těsně po práci. Takový pomalý vypnutí mého života a mých emocí a postupné vniknutí do reálně nereálníého světa v jedné vily, kde se to páruje a rozchází jak si dramaturgie a scénář žádá. ()

Heso odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jsem na tohle už moc starej, ale tyhle ty reality show mě opravdu nikdy nebraly. Naštěstí podle hodnocení vidím, že v tom ani zdaleka nejsem sám. Nemusíte vlastně vůbec nic umět, stačí bejt hezkej, rádoby vtipnej a publiku se líbit a pak máte o slávu postaráno. Takže kdo je línej a moc toho neumí, tak sem určitě běžte a vše máte už zajišťeno. ()

Reklama

Wercing odpad!

všechny recenze uživatele

Předsudky jsem měla dříve, než jsem si to vůbec pustila, přiznávám. Nicméně byly jen slabým odvarem oproti skutečnosti. IQ soutěžících dohromady nepřevyšuje dvoumístné číslo, moderátorka nevím, kde se vzala, ale moderovat neumí. Chápu, že každá reality show musí být kontroverzní, aby o ní lidé diskutovali a ze zvědavosti minimálně 1 díl zhlédli, ale toto ???? Toto je jen ODPAD, který není ani zábavný, ani koukatelný....prostě zcela k ničemu! ()

R&Bstar odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem USA verzi a musím říct, že jsme se zase ztrapnili. Holky jsou pro tento formát vyhovující, ale výběr kluků = tragédie. Moderátorka by mohla být skvělá, připomíná zahraniční moderátorku této show, ale měla by být víc spontánní, ten začátek byl přesným opakem. Nejhorší na celé show je kamera, střih a hudba. Vadí mi, že se opět prezentujeme jak amatéři. Jeden záběr přesvícený, další špatně osvícený, pak záběr, kde všichni působí bledě až mrtvě a střih z jiné strany, kdy zas celé obsazení zdobí pestrobarevné barvy. Když neumíte natáčet v Česku, nenatáčejte na Kanárských ostrovech, protože tam to vyžaduje schopnosti. PALEC DOLŮ! ()

Bagrowitz odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, nejde dát nic horší ho než odpad. Příšerný, rve mi to koule. Tohle vyjde draho, každá scéna kde jsou ženský musí štáb stát tak dva/tři mikrofony. Týpci jak z vesnický diskotéky co si vyslechnou vylitý srdíčko ale hned by jim v drinku rozpustili rohypnol. Hudba jak z nějakýho lowcost porna. Kdyby to alespoň bylo porno… tak zamhouřím jednu předkožku. Chce se mi zvracet. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)
  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)

Reklama

Reklama