Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (178)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Vděčné české publikum, v tomto případě asi spíše dívčí, je za tyto tradiční české pitvořící čůránky rádo..já myslel, že Troška a Magnusek jsou originály, kteří se nedají zkopírovat. Vtipná Anča Polívková z plakátu a její 15minutový povzdech nad mužstvím a o neutuchající touze mistra Taclíka po sexu s ní i po několika týdenní zkušeností jako muž? To nebudu už komentovat.. 15% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po čem muži touží 2 je ve své podstatě taková kopírka jedničky, kdy šablona zůstala naprosto totožná, změnila se jen ústřední dvojice a několik dalších prvků. Jiří Langmajer hraje perfektně, postará se o hned několik výborných komediálních scének, z ostatních herců nejvíce pobaví Marek Taclík a Leoš Noha. Snímek má fajn odlehčenou atmosféru, příběh je opět jednoduchý, nicméně naprosto dostačující a odpovídající danému žánru a námětu. Přestože mě jednička bavila o trochu víc, musím uznat, že se Rudolfu Havlíkovi povedlo znovu natočit příjemnou oddechovou komedii, která by nikoho urazit neměla. 6/10. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednička mě jaksi minula a na tento díl mě přesvědčila moje ženuška. Očekávání jsem měl minimální, nejsem takový fanda českých novodobých komedií. Ale tohle bylo pro mě fakt osvěžující a velkou část filmu protlemený zážitek, který si užíval celý kinosál. A že je to primitivní a že to vytahuje všechny manželské stereotypy? Vůbec mi to nevadilo, super oddechovka v této spíše smutné době. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Kdyby mě někdy někdo řekl, že jednoho dne dám čtyři hvězdy něčemu, v čem hrají ti co tam hrají a v názvu to má slova jako "muž" a "touha" a týpek tam hraje zmalovanou burzu, tak mu řeknu, že se nemusí bát, že mu milerád zavolám taxika zpátky do Bohnic a nechám mu naordinovat detox ve sklepních prostorách s bezplatným příjmem elektrického proudu skrze spánkové laloky... Překvapivě to vůbec není trapné, jako všechny ostatní filmy s těmito herci pohromadě.. Je to vlastně sled scének, ve kterých se vždy odehraje nějaké vtipné divadlo, po němž se pak všichni heteráci od plic vysmívají jedné nebohé transce. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady. Chytili mě, mučili mě strašným způsobem. Řekli, že se budeme dívat na Po čem muži touží 2, jedničku jsem neměla to štěstí vidět, takže si nasazuji své nejlepší tenisky a dávám se na útěk lesem. Mí pronásledovatelé jsou ale houževnatí. Proto mě dohání a skočenou rybičkou mě sklátí k zemi. Bezmocně sebou mrskám a prosím o milost. Není to nic platné. Svážou mi ruce, nohy, dají mi roubík (asi, abych je svým smíchem nad touto humornou komedií nerušila) a přivazují mě k židli z ocele, která je titanovými lany přibitá k podlaze. Zapínají televizi… Z absolutně strašného hereckého umění se začínám potit. Nevěřím hercům ani nos mezi očima. Jejich herectví se v této komedii propadá do středu země. Ale nyní nastává zřejmě humor. Vedle mě se smějí. Nevěřím svým očím a začínám křičet a prát se o svoji svobodu. Marně. S nožem u krku po mně vyžadují smích. Nejde to. Jde o tak tragickou komedii, že zavírám oči a jen poslouchám, co se na obrazovce děje… už je téměř konec a já si můžu oddechnout. Konečně mě pouští a pod pohrůžkou puštění prvního dílu se zavazuji, že dám jednu hvězdu. Takže tady je ta jedna hvězda a prosím, ať mi už nikdy nikdo nepouští české rádoby komedie s panem Langmajerem (ano, mám na něj pifku). Je mi sebe samotné líto. Ale přežila jsem. Proto ta jedna hvězda. ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno