Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný detektivní seriál, ve kterém je hlavní postavou Emil (Štěpán Benoni) jako vyšetřovatel v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu. Není to ale typický policista, je nenápadný a introvert. Je sice přátelský, ale nikdo z kolegů moc nestojí o přátelství s ním. Emil nevyniká ve fyzických akcích, zkoušky ze střelby dělává na spodní hranici a s kondičkou je na tom obdobně. „Jak jste si všimli, tak se hodně potí. To ale není můj pot, je umělý. Emil je takový spíš analytik, který pracuje na kriminálce – na ústředí proti organizovanému zločinu – a není zvyklý chodit do terénu. Vlivem nějakých okolností se dostane do akce, a ta dopadne všelijak. K Emilovi se totiž přidá takový pomocník, který mu změní život,“ prozrazuje Štěpán Benoni, který bude mít po svém boku nejen záhadného pomocníka, ale i parťačku Radku (Marta Dancingerová). (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele tata22 k tomuto seriálu (2)

Pračka (2022) (E02) 

Tak myslel jsem si, že už česká kriminálka nemůže hlouběji klesnout ale zjevně jsem se mýlil. Už se ani nevyšetřuje, páč není třeba. Duch všechno ví a všechno vyšetřovateli řekne. Tak co by se někdo namáhal něco vyšetřovat. Myslím, že už z nás dělají úplné pitomce a ze zlosynů ještě větší.. Nevím kdo tenhle koncept vymyslel (pamatuji ještě na Randala s Hopkirkem ale to bylo úplně jiný kafe). První díl vypadal slibně ale tohle je myslím pro mne konečná. Bohužel ani herecky nic moc... ()

Mrtvá voda (2022) (E03) 

Já si blbec původně myslel, že je to detektivka a ona to je komedie. Dokonce skvělý nápad s Italskou mafií. Myslím, že mám dost. Dál už v té slátanině nehodlám pokračovat.... Tudy opravdu cesta nevede... ()

Reklama

Reklama