Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

zsn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se Finn Wittrock pro něco takového propůjčil. Tohle jsou přesně ty filmy, kteté nesnáším. A Mila už je taky pěkně strhaná. Na svůj věk nevypadá ani náhodou, měla by něco dělat s těma nosoretkama, ani u herečky to není hezké, za chvíli může jít do manéže dělat klauna. Tohle mé hodnocení ale neovnivnilo, jen už mám dost těch ženských spravedlností, roztrhl se s nimi pytel a pak to má přesně opačný efekt, než bylo záměrem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem přišel do obýváku a tam začínal tenhle film. Věděl jsem, že je z Netflixu, ale tak nějak jsem si sednul a pro respekt k Mile Kunis jsem na něj koukal. No a byla to chyba. Přijde mi, jak kdyby scénáristi v Americe už nevěděli, co pro ono téma udělat víc a tak vytvořili postavu, na kterou navalili všechny možné hrůzy mládí. Po pravdě mi to přijde už moc... ()

Reklama

Luteka 

všechny recenze uživatele

Oukej, český rybníček komentujících nezklamal. Není to příběh o tom, že někdo má život na hovno, není to další film o znásilnění, nebo střílečce na střední. Je to příběh o tom, jak trauma působí na lidi. Jak se s tím každý po svým vyrovnává, jak ti to kompletně může změnit život od A do Z a nebo taky ne. Jak jeden obrátí svoje trauma ku prospěch společnosti a jak jiného to vnitřně tak zničí, že ani neví, kdo vlastně je. Mila byla v roli dokonalá a její poslední slova ukončují film jako legendu. A ná závěr trochu hejtu, jelikož toho není nikdy dost - pokud jste film nepochopili, nevadí, jděte o dům dál a držte hubu. Howk. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebol taký prúser ako som si myslel.. na Milu Kunis sa pozerá veľmi dobre, príbeh nie je vôbec zlý.. celkom pekne naservírovaná dráma s pár napínavými scénami.. bohužiaľ záver je až príliš feministický ako podľa šablóny dnešných diel od netflixu, disneyho, amazonu a spol... škoda, pretože to celý film iba pokazilo.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina s nulovým a drasticky prázdným obsahem. Snaží se kombinovat staré rány, přežití školního masakru a znásilnění a současně linii z přítomnosti, ale ani jedno se zde nedaří a výsledkem je prapodivné "všechno a zároveň nic", které nemá co nabídnout. Jen těžko hledat jediný prvek, ve kterém bych chtěl film pochválit... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama