Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hororový úlet hudební skupiny Foo Fighters mě poměrně bavil, i když pár věcí by se mu tedy vytknout dalo. Tvůrci si především mohli odpustit ty rádoby vtipné vsuvky, kdy sice chápu, že to chtěli zřejmě celé jen odlehčit, ale když už tedy něco takového chtěli udělat, tak to měli spáchat úplně jinou formou a ne teatrálníma vtípkama, v podobě pitvořících se herců, v čemž se tu vyloženě vyžíval frontmen skupiny a zde ústřední hrdina Dave Grohl, mě to fakt ale každopádně celý ten film jen znehodnocovalo. No a pak na mě nepůsobila dobře ani celá ta zápletka, která mi připadla vážně bez hlavy a paty, prostě to chtělo mnohem víc vypilovat, takhle to vážně moc nefungovalo, což se pak projevilo především v uplácaném závěru, kde to už drhlo skutečně už nepěkně. Jinak ale jako zmiňovaný úlet dobrý. Nevím tedy, jestli si Foo Fighters chtěli udělat tímto způsobem i reklamu, nebo se toho zúčastnili prostě jen pro radost, pro zábavu, či lásce k hororovému žánru, ale určitě musím minimálně hodně pochválit gore efekty, kterých je jednak dost a jednak jsou na opravdu vysoké úrovni, jsou i sakra krvavé a párkrát dokonce zabrousí až do splatterových vod, což mi vždycky udělá radost. Fajn byla i atmosféra filmu, kterou tedy též narušovali jen ty zmiňované ,,vtipné,, vsuvky a navíc těch zhruba sto minutek uběhne jako voda, což znamená, že se tu vyskytuje minimum hluchých míst. Herecky to pak kluci ze skupiny zvládají také až překvapivě dobře, i když je znát, že v tomto oboru nejsou úplně kovaní, hudebně mi to pak též sedlo, takže ve výsledku si nakonec říkám, proč ne, bavil jsem se, a to je asi v tomto případě to nejdůležitější. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Je to brak. To bylo jasné už od prvních zmínek o filmu a také od prvních trailerů. Potěšujícím faktem může být, že to koukatelné opravdu je a spíše se jedná průměrnou žánrovku, kterou si Foo Fighters natočili tak nějak pro zábavu než vážně mířený filmařský pokus. Je vidět, že si to opravdu uživají a i když jsou to neherci, tak minimálně Dave s Taylorem nejsou úplná polena. To se na druhou stranu nedá říci o Patovi (to bylo šílený, co předváděl). Nicméně opravdu jsem to čekal daleko horší, takže u mě jakožto velkého fanouška FF vládne spokojenost. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Miestami fajn hlavne čo sa týka brutálnych vrážd a gore scén, ale inak nechápem čo viedlo Foo Fighters natočiť na staré kolená takúto brakovú hororovú blbosť. Pre hororových fanúšikov to nebude, pretože ako horor je Studio 666 len slabučkým odvarom lepších gore festov, mäsochisti už gore scény videli mnohokrát inde a v lepšom prevedení, ako komédia to je vyslovene trápne a nie vtipné, no a fanúšikov Foo Fighters to snáď musí až naštvať, pretože kapela sa tu iba zbytočne zhovaďuje, čoby Dave Grohl po päťdesiatke už fakt nemusel mať zapotřebí. Ale chápem, keď už nie sú peniažky z predaja albumov, tak nech kápne niečo ešte z Hollywoodu. Akurát fakt netuším pre koho malo byť toto v roku 2022 vlastne určené a je až hanba to pustiť (síce iba v US) do kín. CELKOVO: 3/10 ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Absolutne neobjektivnich 5 hvezd. Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některé gore scény měly něco do sebe, to zase jo a bylo celkem zábavné sledovat Grohlův herecký projev, který nebyl vůbec špatný. I ta osmdesátková patina tomu slušela, ale pokud nepočítám scénu s Lionelem Richiem, nebylo tu nic, co by mě rozesmálo a dialogy, na kterých film částečně stál, byly naprosto příšerné. Nicméně pokud by něco podobného natočili třeba Agnostic Front, byl bych to schopen i opětkovat, ale k Foo Fighters halt nemám žádný vztah. I proto 30%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama