Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dosti nudná, protože zcela předvídatelná, vykrádačka  1)  filmů na podobné téma._____ 2)  Ani tentokrát nepřekročil 47letý Rudolf Havlík svůj stín. Autor vynikajících blogů a povídek o svých zážitcích z pracovních cest po Asii se před deseti roky dal na filmařinu. Viděl jsem osm jeho filmů (tedy všechny) a mé hvězdičkování jasně svědčí, co si o nich myslím: 3x3, 4x2 a 1x1. Škoda, že nezůstal u psaní povídek._____ 3)  Výstižný koment: Djoker**._____  4)  Ale na malém thajském poloostrově Railay (poblíž Krabi) je fakt pěkně, mohu to potvrdit. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Podivný mix dobrodružné a romantické komedie, kterému chybí jasná cílová rovina, především stojí na postavách, kterým je vlastně těžké přát šťastný konec. Na Thajsko se hezky kouká, Langmajer a Plodková umí hrát, Havlík řemeslo umí, přesto je ovšem cosi shnilého v Ostrově Havlíkově. Ideální záležitost pro svou cílovku, pro ty zbylé promrhaný potenciál v rámci potencionální zajímavé vztahové studie, která ovšem primárně musí zůstat až příliš vděčnou záležitostí, tím se ovšem ve finále stává spíše záležitostí nesnesitelnou.... ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě moc nebavilo. Česká varianta na Šest dní, sedm nocí (1998). Mám rád Langoše (a kdo ne!) a v poslední době koukám převážně na českou tvorbu. Ale komedie to není, protože tam je málo humoru. Drama to není protože to je snadno odhadnutelné, i když emoce tam samozřejmě jsou. A dobrodružné to je proto, že to má krásné exteriéry. Na sto minut je to zbytečně rozvleklé. Vztah mezi manželi je ale snadno uvěřitelný a docela i dobře zahraný. Ve výsledku jsem se ale nebavil. (40 %) ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Za mě zatim nejlepší Havlíkovo film.. kdyby mi někdo před 10lety řekl, že v roce 2023 uvidim českou survival komedii, asi bych si řekl že jsem právě mluvil s jasnovědcem a bláznem zároveň, ale ono se to opravdu stalo, nicméně jak už tady někdo zmiňoval - Havlík se asi inspiroval filmem Šest dní a sedm nocí ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, jo, zcela vědomě jsem se rozhodl, že si pokazím odpoledne. Česká romantická komedie to je fakt jistota. Česká romantická komedie s Jiřím Langmajerem je jistota jistoty. Přesto si vždycky řeknu, že by to už mohlo našim filmařům dojít, podívám se na jejich další výplod a dojde naopak mně, že tyto záležitosti mají své věrné publikum a že jsem hlupák, když přemýšlím nad jakoukoli změnou. Janu Plodkovou mám docela rád, ale i kdyby v tomto snímku hráli jen ti nejlepší čeští herci, ničemu by to neprospělo, protože by neměli co hrát. Scénář byl totiž k uzoufání plytký, nenápaditý, zcela pochopitelně předvídatelný (bo romantická komedie), nudný a vyplněný příšernými stereotypními dialogy. Gratuluji pánům Havlíkovi a Oberfalcerovi k jejich výtvoru, při jehož vzniku nebyla použita ani špetka jakékoli invence. / Poučení: Chystáš-li se ztroskotat, nezapomeň na Wilsona. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení v Thajsku musela být jedna členka štábu po kousnutí stonožkou scolopendra odvezena do nemocnice. (raininface)
  • Rudolf Havlík vydal po uvedení filmu v kinech knižně beletrizovanou verzi scénáře. (JT19)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama