Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No… tentokrát se vydal film cestou bez zjevné inspirace a hned od začátku přidal na absurditě a křečovitém humoru. Recykloval si pár postav (což mi radost neudělalo, takže tentokrát za casting mínus). Zhruba v polovině se film stal už celkem otravný (uřvanej retard byl moc). Dokonce i ke konci (kdy se víc rube než žvaní) je snaha nacpat humor i tam rušivá. Ty tři hvězdy jsou tedy s odřenýma ušima. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část, hlavně se tu více žvaní a méně mlátí. Ale poslední třetina má přeci jen spád a souboj s klaunem si zaslouží jednu hvězdu navíc, protože je fakt zábavný. Siu-ling je ženská podoba Cata z Růžového pantera, nakonec mi ale tolik nevadila, jako když se poprvé zjevila. Typické oddechové béčko na jedno podívání, z něhož, kdyby se vyhodily zbytečné kecy, by byla pěkná jízda. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Adkinsovky nemám úplně nakoukané, takže sem až do dnes netušil o existenci Accident Mana a rovnou sem skočil do druhého dílu. A ten celkem funguje i bez znalosti jedničky a v rámci žánru akčních béček ve kterých se stále něco děje, nechybí jim spád a nemá úplně dřevěné a nesympatické herce je úplně ok. Příběh je víceméně druhotný a nijak nevybočuje z toho na co sme u podobných filmů zvyklý ovšem ničemu to nevadí a druhý "náhoďák" si ani na nic víc než odpočinkovou zábavu nehraje...55% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zachránit blbce, dosat kámoše ze spárů gangu a vyřídit co nejvíc obskurních zabijáků. Občas to zaskřípe, sem tam je to i trochu trapné a efekty jsou naprosto příšerné. Ale sviští to solidním tempem, mydlí se to tu prakticky pořád a nakonec se tu najde i pár povedených hlášek. Navíc rvačka s klaunem, který má na násadě přivázanou prolejvačku, mě prostě bavila. Na jedničku to samozřejmě nemá, protože tohle je vyloženě tupá akčňárna, ale zabavit to dokáže. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama