Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Renfield 

všechny recenze uživatele

Souboje, snad vyjma toho závěrečného s Jane, příliš nenadchnou, což není pro film podobného typu ta nejlepší vizitka. To okolo nich je překvapivě lepší, i když z větší části okopírované, případně svým způsobem zparodované. Takže, povedl se bar, povedla se velmi originální sestava likvidátorů škod, která se v něm schází a její představení. Samozřejmě tomu sedí i Scott Adkins, akorát mu mohl častěji někdo zavřít hubu, protože on dokáže nahlas přemýšlet i při bitkách. Zdaleka nejlepší je však část z jeho mládí, v niž objasní, jak k této práci přišel. Ono to sice zase něco připomíná, ale je to takové příjemně britské a Ray Stevenson tomu vyloženě sedí. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

A pro tyhle fláky, tady ti fandové akčních béček prostě žijou a dejchaj! Tenhle nabušenej svěží biják je postavenej především na supr fightech, kterých tam je dost! Je to dynamický, svižný, plný krve a hlavně parádně nasranýho Adkinse, kterej si jde jak jinak než opět za pomstou! Musím pochválit i jeho protihráče, ovšem ve stejným dresu, Raye Stevensona! No a o rozkošné Ashley ani nedutám, páč ta byla opět k sežrání! Za mě supr béčko, který jde s dobou! 75% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

A docela to ušlo a myslím, že verbal to popsal skvěle. Některé bitky jsou skutečně takové taneční aranžmá pro slečinky, ale občas se objeví i pokus o humor a dvakrát dokonce povedený, je to skutečně přímočaré a dost to zabaví. Škoda, že Ray Stevenson nedostal větší šanci se ukázat. A ten záblesk z minulosti se sem taky až zas tak nehodil, protože roztrhl děj, ale jako fakt jo, překvapivě se na film dívat dá a dokonce některé scény jsou slušně vymyšlené (třeba vražda účetního ze střechy s využitím střepů). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn jednohubka. Keby som to mal zhrnúť v pár slovách, tak by to znelo asi nejako takto "John Wick v Adkinsovom podaní" čo nie je ani urážka jednej strany ani druhej, v podstate, kto Adkinsove filmy pozná, vie, čo môže očakávať. Čo potešilo, tak celkom fajn odľahčený tón a určite fajn dobré aj keď minimalistické obsadenie. Nebolo to zlé, ako som z traileru očakával. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som kukal, že Scott Adkins robil aj scenár a zastrešil aj produkciu, ale prečo nie. Jesse V. Johnson (Avengement, Triple Threat) a Adkins je kombinácia, ktorá v bečkových akčných vodách nemá konkurenciu. Príbeh nieje zlý, Adkins, ktorí tu patrí do spolku zabijakov sa po tom, čo mu zabijú tehotnú ex, vydáva na cestu pomsty. Akurát sa musí presekať cez vlastných parťákov, ktorý nie sú žiadne šparatká. Obsadenie je celkom dobré (okrem akčných mlatiček je tu aj Ray Stevenson), akcie majú šťavu (obzvlášť bitka M.J Wihte / Ray Park vs Adkins stojí za to!). Mihne sa tu aj Martyn Ford, no ten bohužiaľ moc priestoru nedostal. Bavil ma aj voiceover, ktorí tu skvelý sedel s tým Scottovým britským prízvukom a aj hudba tu spravila fajn atmosféru. Pre fanúšikov akcie povinnosť, Scott Adkins je tu v najlepšej forme! P.S.: googlil som tu defenestráciu, tak ako mi odporučil Adkins a nekecal, fakt je to vyhodenie s okna :) 75% - 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama