Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký táta je jediná sandlerovka (co si vybavím), která se mi každým dalším zhlédnutím líbí více (a taky které zvedám původní hodnocení). Poprvé mě to moc nebralo, snad proto, že jsem ještě neměl syna, teď asi na počtvrté, mě to bavilo hodně (možná proto, že mám syna. Taky jsem zřejěm dozrál k tomu ocenit Joey Lauren Adams a Leslie Mann společně v jednom filmu. Je to takové mile, zábavně, mile dojímavé, až by člověk pustil slzu. A i ten dozvuk devadesátek (hlavně ohledně hudby), dělá své. Kromě toho odhalíte praktičnost novin. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Reklama

El_Koko 

všechny recenze uživatele

Fanouškem tohoto filmu jsem se stal ještě daleko dříve, než jsem se stal fanouškem filmů Adama Sandlera. Viděl jsem ho poprvé tehdy, kdy jsem byl jen o pár let starší než Julian, a teď, ve věku někde mezi ním a Sonnym se k němu vracívám stále radši. Není to jen přihlouplá komedie plná čůrání na podlahu a přikrývání výsledného produktu novinami, je to milý film o chlapíkovi, který se bojí zodpovědnosti a dospělosti. Tím,kdo mu pomáhá překonat strach z překročení linie mezi bezstarostným vyspáváním mládí a brzkým vstáváním do světa plného kravat a povinností, světa dospělých je malý Julian. Upřímný herecký výkon dvojčat Sprousových snese srovnání s ranými rolemi Tomáše Holého, který v té době vlastně ani neměl ponětí o tom, že hraje, a to samé se dá říct, v tom nejlepším smyslu slova o herectví hlavního dětského hrdiny Juliana. Jasně, pětka jako taková to není, ale za mě nostalgická pětka jasná. A za ostatní myslím příjemná oddychovka jak dělaná pro ty, kterým se taky nechtělo nebo nechce dospět. Zkuste se nad tím zamyslet trochu jinak, než se všichni udávíte pos*nejma zlatejma malinama. ()

AshMorgan 

všechny recenze uživatele

Jsou tři druhy lidí. Někteří nemůžou Sandlera ani vidět, pro druhé je průměrný komik. A pro tu skupinu ke které patřím, je prostě legenda komedie. Big Daddy mě prostě baví od začátku do konce. Příběh je zajímavý, vtipné hlášky padají často, hudba velmi dobrá...A příjemně mě překvapil i herecký výkon toho malého caparta, takže ****. ()

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Od Adama Sandlera jsem čekala něco víc... Každá vteřina byla naprosto předvídatelná... Patetické a přehnaně "roztomilé".... Když Sonnymu Juliana vzali, člověk by čekal, že ho to nějak sebere.... Se mnou to neudělalo absolutně nic! Jelikož už dlouho před rozhodnou scénou hraje "šíleně smutná" písnička a opět je Vám všechno jasné! Nudila jsem se po celou dobu a to jsem čekala zábavu v čistě Sandlerovském duchu! Totální a absolutní zklamání!!!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)
  • Videohra, kterou hraje Sonny u sebe v bytě, je Twisted Metal III (1998). (HappySmile)
  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)

Reklama

Reklama