Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

PALINO 

všechny recenze uživatele

Ak sa na film pozriem ako na jeden zo sandleroviek, musím vysloviť skôr pozitívne hodnotenie. V žiadnom prípade sa nejedná o vynikajúcu komédiu, no občas dokáže vyvolať aj viac ako len mierny úsmev. Adam Sandler, nech sa na mňa nehnevá, je miestami trápny a podáva rovnaký výkon i stvárňuje podobný typ postavy na aký sme zvyknutí z jeho predošlých filmov. Vcelku príjemným spestrením filmu je škuľatý Buscemi a John McEnroe. A samozrejme nesmie chýbať ani Rob Schneider v cameo úlohe. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem- Pohoda. Pohodové tempo, pohodový přístup. Nečekejte žádné převratné nápady, scénáristické piruety nebo oskarové výkony. To vše veskrze obyčejné, průměrné. Ale ten klídek z toho čiší a já se bavil tak akorát, úměrně tématu. Winona byla výborná a můj oblíbenec Turturro si zahrál pěknou roli komorníka. Takto si představuji nenáročnou zábavu pro náročného diváka....70% ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat, bomba, pokud bych napsala, že něco vytýkám, lhala bych, žádný film se nevyrovná tomu množství smíchu, který v těchto několika hodinách vypadl z mých úst. Já bych neměnila, ani na chvilku nelituji toho, že jsem se podívala zrovna na tento film a lituji toho, že jsem si ho nepustila dříve, protože to opravdu stojí zato, pokud chcete, máte chuť a chvilku času, který chcete prožít tvz. na podlaze, kterou obdaříte svým smíchem, je tento film přesně pro vás. Opravdu jej vřele doporučuji a přeji příjemnou zábavu, alespoň já se válela smíchy po podlaze. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

...Protože jsem to viděl už asi po dvacáté a stále se skvěle bavil, zaslouží si to hodnocení a mou recenzi. Winona je zde třešnička na dortu, skvěle doplňována Turturrem a mnoha dalšími. Sandler odehrává svůj standard, poloha dobrosrdečného jednoduššího muže mu jde mnohem líp než poloha retardovaných v jeho dřívějších filmech. Je třeba zmínit také vydařený český dabing, kde si myslím, že Rašilov k Sandlerovi prostě "jde" a Dana Černá je ultimátní Winona. (Dobře přeložené) Básničky pro Hallmark, ujetý humor a mnoho dalšího, tenhle film je prostě fajn komedie, na které mi nevadí vlastně vůbec nic :-) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů zde bylo, ale ta příšerná americká kýčovitost... ta scéna s hořícím domem byla naprosto příšerná! Chvíli jsem se až styděla, že na to vůbec ještě koukám.. A ještě mě trochu zklamalo, že Winnona v téhle roli úplně zapadla mezi tuctové herečky... jednak nudnou vizáží a tím rádoby naivním projevem.. Ale jinak je ten film fakt dobrá oddechovka.. koukat se na to dá :) Je to takový fajnový průměr. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama