Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečná silvestrovská show a oslava 90. narozenin legendární herečky... Zažijte s námi výjimečný konec roku. Připravili jsme pro vás zcela originální kompilaci autorských vystoupení, zábavných scének a hudebních čísel. Největší hvězdy přinášejí jubilantce a divákům svůj dárek. Půjde o performance vytvořené jen pro tento unikátní večer nebo o nejoblíbenější písničky. Celou show otevře fantastické taneční číslo, na diváky i na oslavenkyni čeká mnoho překvapení, a především mimořádná zábava. A dokonce hvězdné bude nejen jeviště, ale i celé hlediště. Bude to prostě největší flám! (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nejhorší, co se může zábavnému pořadu stát, že nudí. 1)  Dávám jednu hvězdičku jako silvestrovskému (dokonce hlavnímu) pořadu, dvě hvězdičky, pokud to pojmeme čistě jako benefici pro Jiřinu Bohdalovou._____ 2)  Libor Bouček příliš odtažitý a všichni ostatní příliš retro. Je jasné, že Bohdalce nepůjdou blahopřát Sámer Issa nebo nějací youtoubeři. Ale proč by blahopřání měla být tak nudná a utahaná, jak se i stalo?_____ 3)  Paní Bohdalovou mám rád a její práce si velice vážím. Škoda, že oslavu jejích 90. narozenin bude napořád připomínat takto slabý večer. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nedokážu zcela zodpovědně říci, zda šlo o kvalitní zábavu na poslední večer roku….za prvé nejsem typ, který by nějak prožíval oslavu nového roku a za druhé pokud už to musí být, tak k tomu nepotřebuji televizní obrazovku. Každopádně s jistotou mohu konstatovat, že nešlo o kdovíjak fresh záležitost….na druhou stranu fanoušci trendy zábavy netráví Silvestr ve společnosti České televize. Nevím, jestli by se některý z účinkujících dal vyloženě vyzvednout, ale když vezmeme v potaz letitou historii televizních estrád, tak bych snad jmenoval stálici Karla Šípa a dejme tomu, že neurazily ani hudební bestoffky Olypicu, Zagorové nebo Vondráčkové. Jestli ale určitě nechcete něco slyšet a to v jakoukoliv část roku, tak to je Pijeme Colu nebo bizardní uskupení 4tenoři….rozpačité bylo i účinkování rutinéru Lábuse s Kaiserem. Samozřejmě musí přijít řadu i na pár anekdot, Karel Gott, tanec, všudepřítomný Jakub Prachař  a……a pak už není moc času, protože dvě hodiny jsou jenom dvě hodiny a tak snad už jenom popřát vše nej do roku s třemi dvojkami. ()

Reklama

Randyz 

všechny recenze uživatele

Playback mě rozčiloval, ale jinak mi přišlo, že se opět po letech vrátil bezva koncept televizního Silvestra. Sice jde o estrádu, kde se prostřídají kvalitní umělci a bohužel i ti, kteří by raději měli zůstat v propadlišti dějin, ale na druhou stranu se nelze 100% zavděčit každému. Ale oproti sestříhaným a archivním opakovaným pořadům z předchozích let to byla skvělá a příjemná změna opět vidět takovou velkou společnost bavících a smějících se umělců 🙂 ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to masochismus nejhrubšího zrna, ale dokoukal jsem to jako velké guilty pleasure. Kdyby se někdo, kdo upadl do kómatu před 35 lety, dnes probudil a jako první spatřil tuto šou, tak by byl jen mírně zmaten z toho, že to neuvadí Menšík, ale nějaký mdlý hoch, ale jinak by mu nepřišlo nic jinak než v roce 1986. Pousmál jsem se asi jen jednou u celkem obstojné scénky Kaisera s Lábusem, i když spíš z nouze, laťka byla proklatě nízko. A na konci jsem si tak řekl, že mi asi nikdo můj měsíční příspěvek na veřejnoprávní televizi nevrátí. A přitom za prosinec bych jí raději nezaplatil, protože takovýchto tyjátrů už bychom v roce 2021 mohli být ušetřeni. 5% ()

pulula 

všechny recenze uživatele

Se Silvestry V.Menšíka se to samozřejmě srovnávat nedá, ale pokud to srovnám se soudobými "zábavnými" pořady, které jsou plné sestřihů a trapností, tak tohle byla špička. Jak píše L-wyz, chtělo by to více scének. Pokud jde o playback, přimhouřím oči. Jde přece o silvestrovskou zábavu a ne o koncert. Myslím, že šlo o pěknou poctu paní Bohdalové s řadou umělců, ať už si o nich myslíte,co chcete, které všechny takhle hezky pohromadě už nejspíš neuvidíte. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama