Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Estrecha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terry! Terry! Terry! Sice spíš než tak poeticky "Kdo přežije" by se to mělo jmenovat "Opalovačka na Panamách", ale ty dialogy, ty strategie, ty spojenectví, ty zápletky! Já si nemůžu pomoct, mě se to prostě strašně líbílo! A Terry jim ukázal! Prostě paráda:) (upozornění, rozhodně neprozrazuji konec:p). V rámci pořadu Kdo přežije asi nejlepší:) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí nebylo moc zajímavé, ani ostrov vyhnanství..Ale soutěžící byli supr i rozdělení :) _______________________________________________________________________________________________ V kmeni Casaya (starší ženy) jsem fandila jen Cirie (nechápu proč byla ve starších ženách :D) - super hráčka, celkem nenápadná, udržela se v podstatě odzačátku do konce zuby nehty a nakonec byla ještě nejoblíbenější hráčka.(auto si zasloužila) .. V kmeni LaMina (starší muži) mě moc nezaujal Bruce, ačkoliv musel odejít kvůli nemoci tak mě to nějak netrápilo..Shane byl sice blázen ale můj favorit :) škoda ho..Terry byl něco jak Cirie - držel se zuby nehty :)..Bayoneta (mladší ženy) Danielle pomalu ani nevím jak se procpala až do konce a Courtney mě pobavila jen tím že je "nejotravnější člověk" :)..Nakonec kmen Viveros (mladší muži) mezi nimi vítěz Aras - fandila jsem mu více než Danielle a Terrymu takže jsem spokojená :) .. Každopádně škoda, že nevyhrála Cirie.. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím nejslabší série, kterou jsem viděla. Hlavně za to mohl příšerný výběr soutěžících, počet těch co mi byli sympatičtí se dal spočítat na prstech jedné ruky, proto se docela divím, že jsem spokojená s tím, kdo vyhrál. Nevím co tu všichni mají proti Cirii, ona byla jedna z těch málo sympatických lidí, už proto, že tam dokázala skoro všechny naprosto skvěle obehrát. Spoiler: Tahle řada by měla mít motto: Stěžujte si jak tam nechcete být, proste, aby vás poslali domů, nadávejte jim, řvěte na ně a oni vás stejně domů nepošlou a málem to dotáhnete až do finále. Shane byl jeden z nejmíň sympatických lidí co jsem tam kdy viděla. 3* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím jedna z nejslabších sérií, které jsem viděl. Počáteční rozdělení kmenů je úplně mimo a když už to tak rozdělí, tak to tak nechají jen jednu kmenovou radu. Celý začátek, až do sloučení kmenů, to bylo dost o ničem. Pak se to trochu rozjelo, konec byl zajímavý, ale stejně to byl oproti sériím, které přišly poté (13-17), slabý odvárek. Dělo se toho málo zajímavého, hráči byly víceméně tuctoví a nepříliš zajímaví. Celkově je to určitě jedna z nejslabších sérií. Spoilery: Kdyby tam nebyl šílenec Shane, tak by tahle série stála za ještě větší prd. Co tam tenhle týpek občas předváděl, bylo k popukání. :-D S vítězem jsem docela spokojený, protože jsem asi jako jeden z mála nefandil Terrymu. Byl mně dost nesympatický, byl dobrý v soutěžích, ale jevil se mi moc sobecky, arogantně a provokativně a o jeho férovosti bych dost pochyboval, když dostal šanci, tak hned odstřihl kámoše Dana. Mezi další neoblíbence se řadí kráva Courtney, která byla nehorázně otravná a pitomá. Naopak k oblíbencům patří Aras, Shane, Misty a Sally. Ale jinak je docela těžký si najít v týhle sérii svýho oblíbence... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak mně osobně se tato série líbila mnohem více než Guatemala. Od naprostého začátku jsem držel palce Terrymu, který doplatil jednak na slabost svého původního kmene a druhak na finálové rozhodnutí, protože respekt ostatních zcela jistě měl. Strašně mi zde vadila ta černá vypočítavá bestie, která měla odejít někdy z kraje, protože mít v kmenu takové lidi je holé neštěstí. Velmi mě bavil Shane, který si přijel na ostrov na odvykací kúru z kouření a jeho stavy, které předpokládám, že byly uměle vytvořené mě několikrát rozesmály. Hlavně proto, že ostatní neměli pochopení a brali to zcela vážně. Takže mi nic zásadního nebrání udělit * * * *. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)

Reklama

Reklama