Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně, nejlepší řada všech dob. Ten perfektní mix naprosto unikátních a skvělých, sympatických hráčů se už zkrátka nikdy neobjevil. Nebudu jmenovat všechny, protože by jsem nenapsal asi jen tak 3 jména z celé sestavy. Nejvíc ikonické Ozzy, Parvati, Yul, Penner, Candice. Prostě fantazie. Miluju to řadu. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí Cookových ostrovů a hlavně jedna z nejsympatičtějších hráčských sebranek co jsem doposud viděl. A všemu vévodily zvraty, které vycházely jak soutěžícím, tak produkci. S napětím jsem očekával jednotlivé epizody jako málo co v poslední době. Nejoblíbenější hráči: Yul, Jonathan, Parvati ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač je tomu již pár let, kdy jsem Cookovy ostrovy viděl, dodnes se pro mě jedná o nejlepší sérii. Parvati je nejlepší ženskou hráčkou, z Ozzyho všichni šíleli (dokud si o sobě nezačal moc myslet) a tříhodinový rozdělávání ohně sirkama je třešničkou na dortu. K tomu ještě slušný vítěz. Nejlepší sezóna a pamětihodná televizní událost. Favoriti: Ozzy, Parvati, Yul ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série silně návykové reality-show, tentokráte z ostrovů nesoucích jméno po slavném dobyvateli. Musím říct, že se zatím jednalo o sérii nejslabší, i když vlastně vyhrál jeden ze dvou mých favoritů. Toho druhého favorita porazil o jeden hlas. Měl bych být spokojený, ale nemohu. Série mi přišla značně nudná. Vyskytlo se zde jen několik fajn zvratů zásluhou židáka Jonathana. Soutěže už člověku začínají po zhlédnutí třetí sérii značně stereotypnět. Ještě dám 3*, ale to prvotní nadšení už začíná šumět někde v dáli. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejoblíbenějších řad, která stojí na perfektních různorodých postavách a nádherném prostředí s vodními soutěžemi. Oblíbené postavy: 1. Ozzy (zatím patří mezi moji TOP 3 ze všech survivorů - spolu s Tomem a Yau-Manem), Flicka, Cao Boi, Yul, ... a jedna z nejvíce kontroverzních postav vůbec - Jonathan :-)). 99% (*SPOILER* 1% dolů za to, že nevyhrál Ozzy). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Série byla fanoušky pořadu z Česka a Slovenska, kteří hlasovali na webu věnovaném pořadu v roce 2012, zvolena jako nejoblíbenější. (x_silver)
  • Poprvé byli soutěžící rozděleni do kmenů podle etnického původu. (Zix.)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)

Reklama

Reklama