Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Průměrná série s málo sympatickými hráči. Svého favorita (možná poprvé jsem měl jenom jednoho) jsem si našel až v druhé polovině série. Boa. Ten se nesnažil o žádné velké podrazy, hrou proplouval bez velké námahy a došel, na to že byl velký ousider, hodně daleko. Naopak se tady našlo hodně protivných lidí. Opět jsem si znelíbil velkého favorita u ostatních - Yau-Mana, imbecila Dreamze a Earl mi taky nepadl do noty. Každopádně z finálových tří to nakonec vyhrál ten nejlepší. 6/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// Nejoblíbenější postavy: Yau-Man, Earl, Michelle. Koho bych napsal ve finále: Earl. Proč? Výborný Yau-Manův spojenec, čestný, sympatický, výhru si zasloužil. Koho jsem chtěl víc poznat: Michelle, Anthony. -Koho bych vyřadil: Lisi, Dreamz, Rocky, Cassandra, Boo/// Tak a mám za sebou další řadu a mohu říct, že se právem dá považovat za jednu z nejslabších. Po čtyřech řadách už mohu trošku bilancovat a zjišťuji že to je především o postavách, tedy o soutěžících a že žádné prostředí, sebekrásnější to nezachrání nebo naopak nezkazí. Když ale nevyhraje váš favorit, tak to hodně zamrzí, obzvlášť když si to rozhodně zaslouží. Nemluvím o nikom menším, než o Yau-Manovi. On spolu s Earlem vytvořil netradiční dvojici, u které ale byla přímo cítit vzájemná důvěra, která se obešla bez podrazů a jakékoliv špinavé hry. Ze začátku až do sloučení to byla docela nuda. To že si jedni žili v luxusu a druzí v chudobě hned od začátku rozdělí vaše sympatie. Třeba takový Boo si hrou prošel bez větších existenčních problémů. Po sloučení už to začíná být zajímavé. První Dreamzova zrada pomůže, další už mému favoritovi zlomí vaz. Hurá je na světě jedna z největších krys této soutěže. Naproti tomu Yau-Man je ztělesněním všeho dobrého. Navíc je to takoví střízlík jako já, jen o 30 let starší, takže to jak zabojoval a jak hrál...zasloužil si vyhrát. Líbila se mi taky práce a taktika s tajnými imunitami. To v kombinaci s důvěrou dvou lidí začíná být hodně silným prvkem této soutěže./// Celkem 69%/// ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14. série nabízí další zajímavý sociální experiment: vezměte dvě skupiny různorodých menšin a dejte je na pustý ostrov - ale oproti ostatním sériím je zde menší háček - zatímco jedna skupina bude hned od začátku žít v neuvěřitelném luxusu a blahobytu, ta druhá bude bojovat s naprostou dehydratací, hladověním až s úplným vyčerpáním. A to je hlavní kámen úrazu téhle řady, jelikož se dá jen ztěžka fandit bandě lidí, kteří si na Fidži užívají placené prázdniny a na druhé straně je divák nucen sledovat útrpné živoření těch druhých, kterým pomalu nezbývá energie ani na to, aby chodili... Ale přesto mě tahle série bavila, především díky třem postavám, které se mi vryly do paměti: horkokrevný Rocky, jehož výbušná povaha zajišťovala dobré momenty; bezpáteřní zmetek Dreamz, který je pro mě do dnešního dne na prvních příčkách nejneoblíbenějšího hráče Survivora; ale především tahle řada stojí za skouknutí kvůli úžasnému Yau-Manovi, který je malý-velký muž. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojlery!...Survajvr, tentokrát na FiDŽi přinesl v pro mě zlaté éře pořadu změnu s tím, že jeden kmen bude na dovolený a ten druhej hrát Survajvr. Podepsalo se to hlavně na soutěžích (možná za to můžou prokletý oranžový šátky), kdy Ravu vyhráli za celou dobu jednu jedinou soutěž. Sračky jako Cassandra si tak válely šunky na kanapi do dne 39 bez potřeby cokoliv dělat a finalisti tak stojí za hovno úplně stejně jako nasraná porota. Favoriti: Edgardo, Alex ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)

Reklama

Reklama