Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Mmm, opravdu nevím proč by to měla být "jedna z nejhorších řad" , mě se líbila dost..Intriky, podrazy,vtípky,napětí - vše bylo, žádné nedostatky..Jednou zase vyhrál můj favorit Earl, takže jsem spokojená (jeden z mála lidí kdo tam nikoho nepodrážel)..Mezi mé další oblíbence patřili: Yauman (zajímavý člověk, který se sám vzdal auta, v podstatě 1mil. dolarů a ještě se poslal na ostrov vyhnanství), Lisi ( nepodrazácká, v klídku..), Cassandra (tá mi nevadila, jen se mi nelíbily její podrazy na Yaumena).Nejhorší záporáci pro mě byli: Alex, Mookie. Taky se tam našla spousta otravných lidí: Sylvia (panovačná, umíněná - naštěstí brzo vylítla), Rocky (který snad vůbec nic neuměl, nic nevyhrál, v ničem nepomohl a jen řval),Anthony (ten se mi zezačátku líbil, ale časem...)..Boo mi vůbec nevadil, možná že ho byla i škoda, určitě byl lepší než Cassandra, Stacy( tá se tam na můj vkus držela až příliš dlouho nato že ji vyhazovali prakticky odzačátku a nebyla skoro vidět)..Pro mě vcelku zajímavá řada, opět něco nového ( Nejlepší scénka byla Earlův ostrov :) a Yaumenova nahrážka imunity) :) .. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Průměrná série s málo sympatickými hráči. Svého favorita (možná poprvé jsem měl jenom jednoho) jsem si našel až v druhé polovině série. Boa. Ten se nesnažil o žádné velké podrazy, hrou proplouval bez velké námahy a došel, na to že byl velký ousider, hodně daleko. Naopak se tady našlo hodně protivných lidí. Opět jsem si znelíbil velkého favorita u ostatních - Yau-Mana, imbecila Dreamze a Earl mi taky nepadl do noty. Každopádně z finálových tří to nakonec vyhrál ten nejlepší. 6/10 ()

Reklama

mysicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ale tak nakonec to takovej průser nebyl.. dělení na majetné a nemajetné mě sice dost otrávilo (a i proto body dolů), ale po spojení kmenů už jsem si neměla nač stěžovat..:) dreamz rozhodně nebyl tak blbej, jak vypadal nebo jak chtěl, aby vypadal a navíc to byl hráč.. pro mě byla daleko horší a nepřekousnutelnou figurkou lisi..:( a ve finále jsem ráda, že vyhrál pan správňák, ač před branami finále zůstal někdo, kdo by si to zasloužil ještě o chloupek víc.. "bohužel" to byl velice čestný a zásadový člověk, což se v takové hře moc nenosí.. a teď vzhůru do číny!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)

Reklama

Reklama