Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

dessa 

všechny recenze uživatele

Solidní série, především její druhá polovina. Zejména díky naprosto různorodému složení trosečníků, od malého-velkého muže Yau-mana přes pruďase Rockyho až po nedodržím slovo Dreamze. Nevýrazných šedých myší moc nebylo, snad jedině Cassandra. Z finálové trojice vyhrál naštěstí jediný přípustný kandidát. Zaráží mě relativně nízké hodnocení, především díky Yau-manovi (třeba jeho použití imunity ve správný moment) je tahle série mimořádně zajímavá. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Thajsku druhá řada s neuvěřitelně nepřátelskou atmosférou, kde většina hráčů jsou nepřející svině. To by samo o sobě nemuselo být tak špatné, jenže oni jsou většinou bohužel hloupé nepřející svině, a to už tak dobré není. Tentokrát přišla režie s twistem majetných proti nemajetným a kvůli nečekanému odstoupení soutěžící Melissy McNulty noc před prvním dnem natáčení se taky vůbec poprvé produkce potýkala s lichým počtem soutěžících. Obojí je vyloženě na škodu. Přesto se najde pár schopných hráčů a několik zajímavých strategických tahů. Zpětným pohledem není Fiji tak strašně špatná, jak jsem ji bral poprvé,ale celkově stejně patří mezi nejslabší řady. Vítěz: 3* - z finalistů to nejmenší zlo, s fajn sociální hrou a sympaťák, ale prostě jednooký král mezi slepými. Oblíbenci: Yau-Man Chan, Michelle Yi ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych jen rád varoval všechny neznalé výsledku jakékoli řady Kdo přežije, aby do skončení série nenavštěvovali její zdejší profil nebo diskuzi. Zbytečně riskujete, že si pokazíte zážitek. On si totiž kdekdo myslí, že když napíše !SPOILER! hovno, nikdo do něj nešlápne. Výsledná známka je beztak jen a pouze otázkou vkusu, jak vám sednou charaktery soutěžících. Forma zpracování je všeobecně známá a léty neměnná. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)

Reklama

Reklama