Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT.....nepamatuju si, kdy jsem naposledy zkouknul za pouhý den 10 dílů nějakého seriálu. Naposledy snad u Prison Break. Tahle série má zajímavé postavy, překrásné prostředí, famózní zvraty, super příběh, grandiózní finále, za víkend jsem tuhle sérii celou zbaštil a chci víc. 100% ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V Cook Islands mi chybí jedině pořádná "záporná" postava typu Fairplay, Russel nebo Todd, tak jako v jiných skvělých původních sezonách. Jinak má tahle řada skoro všechno, co může Survivor nabídnout. Lidé tady berou za hlavní postavu Yula, s čímž sice souhlasím, nutno ale připomenout, že Yul našel tajnou imunitu hodně brzy a potom už v podstatě nešel ani na jednu kmenovku s tím, že by mohl jít ten den domů. Tehdy totiž pravidla dovolovali zahrát imunitu až po sečtení hlasů, což je OBROVSKÁ výhoda, která byla správně zrušena po téhle sezoně. Navíc bylo zde možné kvůli první finálové trojce tuhle tajnou imunitu použít i v poslední vyřazovací kmenové radě (tohle je jediná řada, kde to bylo možné), díky čemuž se Yul dostal do konce prakticky beze strachu. Kdyby měl tuhle možnost Terry v Panamě, nejspíš by vyhrál celou hru. Když se hra mění, než se vychytají mouchy, někdy z toho jednoduše vyvstane nějaká chyba, které se producenti rychle zbaví, v oné řadě už ale zůstane. Každopádně nutno dodat, že Yul se téhle příležitosti chopil výborně a vyhrál asi zaslouženě. Ozyzyho tažení výzvami bylo sice působivé, co do sociálního smýšlení, nám ale jako obvykle nic moc nepředvedl. Dále stojí za zmínku ještě určitě Penner, který i když asi trochu chybně, ale přece jenom ukázal, co to znamená v téhle hře se nespoléhat na štěstí a jít svému cíli naproti. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Zajímavá a hlavně zábavné série. Rozdělení lidí do skupin podle ras byl skvělý nápad, jen škoda, že to jako minule nevydrželo dlouho. Asijci Yul a Jenny mě štvali od začátku, Yul měl velké štěstí, nebýt tajné imunity a správných lidí letěl by už dávno a kromě znovu-získání Jonathana nic velkého neudělal. Naskytlo se hodně vtipných momentů, nejvtipnější bylo snad dělání ohně v duelu mezi Jenny a Sundrou, to se nedalo nesmát, jeden z nejvtipnějších momentů za celých 13 sérií. Oblíbenci: Jonathan (velký sympaťák, kterého jsem měl rád úplně od začátku), Ozzy (Jeden z nejlepších hráčů vůbec, škoda toho jednoho hlasu ve finále) a Parvati (Kráska, která uměla očarovat ostatní). Naopak jsem neměl rád - Natea, Yula, Jenny a Cao Boie. Jonathana mi bylo hodně líto, protože to slízl snad jako ještě nikdo jiný v historii ikdyž hrál jako většina před ním. 9/10 ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semknutá Aitu; Bojovná Raro; Krásná Candice; Zamilovaný Adam; Prořízlá pusa Parvati; Slizká krysa Jonathan; Godfather Jul; Ledová královna Becky; Ctižádostivý Ozzy; Dobrosrdečná Sundra; Shrnout veškeré pocity, které jsem prožíval při sledování této kontroverzní řady by vydaly na několik stran. Přitom Cook Islands to se mnou neměli příliš lehké. Na počátku sem si je nedokázal pustit k tělu, avšak díky šťavnatým intrikám a zvratům v druhé polovině sem svůj původní názor změnil. A udělal jsem dobře.___ P.S. Z Jonathana mi bude zle ještě hodně dlouho. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejoblíbenějších řad, která stojí na perfektních různorodých postavách a nádherném prostředí s vodními soutěžemi. Oblíbené postavy: 1. Ozzy (zatím patří mezi moji TOP 3 ze všech survivorů - spolu s Tomem a Yau-Manem), Flicka, Cao Boi, Yul, ... a jedna z nejvíce kontroverzních postav vůbec - Jonathan :-)). 99% (*SPOILER* 1% dolů za to, že nevyhrál Ozzy). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Poprvé byli soutěžící rozděleni do kmenů podle etnického původu. (Zix.)

Reklama

Reklama