Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing si odskočil zahrát doručovatele soudních obsílek. Nechal se však za milion zblbnout jednou paničkou, které se nelíbilo, že se s ní chce manžílek rozvést. Nebylo to vtipné, už vůbec ne zábavné. Spíš by mě zajímalo, co na to Monika Gellerová, až se dozví, co to vlastně Chandler dělá za vedlejšák. :) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trochu na hraně vkusu, ale protože to funguje, tak jsem se tomu poddal a užil si lehce německou americkou komedii. Ta německost se ukazuje hlavně v důsledném představování i epizodních postav. Kladem je určitě hlavní dvojice, hlavně pokud máte slabost pro "Friends", protože Chandler tu září a zastiňuje i Elizabeth Hurley, což bylo docela složité. Pohodová nenáročná komedie. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od pozdějšího Mého souseda zabijáka zde Perry podle mě "nechandleruje" a hraje svou postavu jinak než svého hrdinu z Přátel. Obecně mě nikdo z herců nijak neoslnil, snad až na zajímavý výkon Cedrica the Entertainera (takové jméno snad už ani nezapomenu :-)). Další věc, která mě zaujala, bylo pojetí rozvodu. Přistihnete se, jak hlavní představitelce fandíte: "exmanžel je hajzl, zaslouží si přijít o půlku majetku, jen ho oškubej, holka". Přitom stejně pravděpodobně uvažuje u rozvodu každá, která tu polovinu exmanželova bohatství chce, ať je exmanžel sebedokonalejší a sebenevinnější: "já ho sice podváděla, ale to proto, že se o mě vůbec nestaral, nerozmazloval mě, je to prostě hajzl, který si to zaslouží". Na to, že je to jen jednoduchá komedie, donutilo mě to chvíli zapřemýšlet. :-) A poslední poznámka - příště bych vynechal skeč s býkem, fekální humor opravdu nemusím. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Slovo průměr v Hollywoodu neradi slyší, jenže zde se to označení skvěle hodí, a proto Vás Hudlinův film asi stěží něčím zaujme. Příběh (ohraný) k němuž přihodíte pár vtipů (ohraných) které neurazí a dobře napsané (ohrané) postavy = Tuctová komedie, nevymykající se standardu vůbec ničím, jejíž jediné bezvýznamné plus spočívá v tom, že neurazí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ještě to nekončí, ale dál už nemůžu. Začátek nebyl tak špatný a hlavně casting se nezdál být vůbec špatný. I Liz Hurleyovou bych zkousnul, ač je to jen přeceněná čuba. Film je dál ale už jen příšerně trapnej. Humor jak pro 5ti letá děcka. Eskapády jsou opravdu neksutečné. No a úplně nejhorší jsou ty dementní kecy, které se tu odehrávají. Takže necháme čubu čubou a pudeme radši pařit Civilizaci 5, ne? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama