Reklama

Reklama

12 Hours

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatické a zábavné akční béčko na téma virtuální realita a klasický Battle Royale. Skupina lidí je tedy v lese v Survival hře, kde je čeká spousta překážek ( dokonce i jedno CGI monstrum). Akce je slušná, sice jí drasticky chybí Erko, ale jinak choreografie je nápaditá a fighty jsou dobře natočené. Nejvíce mě zaujalo finále, kde hlavní hrdina využívá katanu a nůž, tam prostě krev stříkat měla a dvojce záporáků jakožto finální Boss byli fajn. Potenciál byl určitě vyšší, ale obdobné žánrovky můžu a snaha tu určitě vidět je. 6/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Béčková akční vybíjená prodchnutá virtuální realitou kde musí skupinka lidí bojovat o svoje životy. Film mimo jiné nabízí nějaký ty fighty, digi monstrum a taky celkem jednoduchej děj. Taky se snaží hrát na city ale moc mu to nevychází. Nejvíc ale zamrzí absence krve. Úplnej průser to není ale ani nejde o nic co by mi delší dobu utkvělo v paměti. Milovníci Béčkové akce made in China si možná přijdou na svoje ale za mě to stačí max na 2hvězdy. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční chill out a roztomilé béčko, které jasně vzniklo jako webfilm na zakázku pro online platformu Tencent, takže od toho nemůžete chtít parametry klasického filmu do kina. Nicméně i přes kratší minutáž se tvůrci snaží doručit action flick, který by odpovídal standartům západní produkce. Jak moc se to podařilo? Je vidět, že západní produkci mají nastudovanou v Číně dobře, hned od počátku jsem se prostě nemohl zbavit pocitu, že kus inspirace si film bere ze Sucker Punch, Hunger Games, monstrum jakoby vypadlé z A Quiet Place, to prostě není náhoda. Film je to svižný a relativně zábavný, akční složka je skutečně velmi dobře propracovaná, není nic, co bych mohl choreografii vytknout. Uvidíte působivé souboje tělo na tělo a chladné zbraně, což není vůbec málo v dnešní bídě akčního filmu v Asii. Zápletka je však přece jenom prostší, určitě by ji šlo více rozvinout a více propracovat její scifi složku, stejně tak postavy, které jsou prakticky jen prchavě postihnuty jako kolemjdoucí, kromě tří hlavních charakterů. Aarif Rahman jako bývalý voják Jin Cheng musí v blízké budoucnosti nutně sehnat peníze pro záchranu dcery, nabídne své tělo pro lékařské experimenty. Ocitne se náhle ve skupince dalších lidí v lese, a boj o život začíná... Jedinou další solidní postavou (a velmi schopnou akční herečkou, jejíž jméno si znamenám) je Anna (Qu Jing Jing), a šéfka korporace Infinis jménem Gaia (hostující britsko-korejská herečka Clara Lee). Mohl bych mít výhrady i k tomu, že výprava prostě není největší, a menší rozpočet je poznat, jenže pořád to působí jako profesionální film, který umí do diváka nampupovat adrenalin a zabavit ho svým řetězením atrakcí. Trocha herectví a dramatu ke konci není zase tak kýčovité. Hudební podkres mohl být určitě v některých pasážích lépe vybrán, ale celkově je to řemeslně dobře ošetřeno (zejména kamera), takže i přes moje výhrady to nemohou odsoudit do podprůměru. Film ve mě zanechal dojem, že s větší porcí peněz a času by tvůrci určitě zvládli více. Možná že budoucnost a invence čínského filmu bude vidět více na snímcích pro platformy (IQyi, Tencent, aj.) pokud je nesvazuje příliš cenzura, autocenzura, než filmy určené přímo pro kina, uvidíme. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čínský pokus o Únikovou hru mixnutý Residentem Evilem (jsou tam nějaké T buňky asi narážka na T virus)  . Několik lidí jde do nějaké banky zařídí si úrok, ale nemají peníze tak ručí svými životy pak jich štípne robobrouk  a oni se někde objeví kde bojují o život. První jich nahání nějací vojáci pak jedna příšerka  co si odskočila z Tichého místa pak zažijou zemětřesení a jsou na nějaké šikmé ploše a na konci jich chtějí zabít  dva zabijáci.  Bohužel není tam co chválit i ty obě Únikové hry předvedly více postavy jsou ploché o většině se nic nedozvíte a jsou po smrti a zůstanou jen 2. 40 procent ()

Reklama

Reklama