Reklama

Reklama

Utíkej a střílej

  • USA The Ray (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý kriminálník Ray se vymanil ze světa plného zločinu a násilí a užívá si klidného rodinného života na předměstí. Když ho však dostihne jeho temná minulost, je vydírán, aby splnil poslední úkol a doručil záhadný balíček. Ve víru událostí je zraněn a ocitne se na útěku. V patách jsou mu nelítostní zabijáci, kteří se nezastaví před ničím, aby získali to, co má. Nyní, když životy jeho blízkých visí na vlásku a nebezpečí číhá na každém rohu, je Rayovou jedinou nadějí na přežití násilnická minulost. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát no to jsem se zase do něčeho pustil. Akční film bez větší(efektnější) akce, thriller bez napětí a komedie bez vtipu. K tomu všemu extrémně nesympatickej hlavní "hrdina". Na film mě nalákal plakát a účast Angel Sarafyan, která mě zaujala ve filmu A House on the Bayou(2021). Sarafyan se ve filmu objeví až po hodině a sotva na 2 minuty. Nejspíš mě od shlédnutí mělo varovat zdejší poměrně nízký hodnocení jenže po mnohaleté zkušenosti už vím, že zdejší hodnocení je častokrát zavádějící a je potřeba ho brát s rezervou. Stejně si o daným filmu musí udělat člověk názor sám. V tomhle případě ale s hodnocením souhlasím. Ba naopak se divím, že je tak vysoký. Za mě je tenhle kousek nebezpečně blízko odpadu. ()

Lupes 

všechny recenze uživatele

Tak jasně že to má být Tarantino! Jen tomu chybí... Tarantino. Nicméně scénář je skvostný a v ledasčem připomíná klasiku tohoto žánru. Chtělo to méně papundeklu, patosu a rodinných scének. Také trochu střihu. A lepší režii. Ze sr...ek poslední doby byla tohle paradoxně ta nejmenší. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Christopher Borell pre svoj režisérsky debut čerpá z viacerých zdrojov, možno najbližšie však má Quentina. Scenár je klasický a predpovedateľný, avšak motivácia (druhého hlavného) nepriateľa je už „trochu out of line“. (Žeby myšlienky Marvelovského multiverzumu začínajú dostávať sa aj do úplne iných filmov?) Postavy s jednoduchými cieľmi a charaktermi. Na budúce odporúčam zvoliť trochu kompaktnejší scenár a lepšie (hravejšie) dialógy. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maník má coby poslední kšeft vyzvednout tásilku, ale jak už to tak bývá, všechno se to podělá. Ono když to člověk rozpitvá, tak to není tak hrozné. Herci, byť se nejedná o nic extra, jsou v pohodě a pár známých ksichtů se tu mihne. Skoro až westernový vizuál je také OK. Ani krve se tvůrci nebojí, ačkoliv jí mohlo být víc. Ale dohromady to prostě nefunguje. Největší problém je, že film neví, čím chce být. ve chvílích, kdy se bere vážně, to nefunguje a komediální momenty působí příliš nuceně. K tomu se Borrelli snaží držet neustálé tempo, ale i když se pořád něco děje, dokázal jsem se dost často spolehlivě nudit. Škoda. Jistý potenciál tu byl. 30% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se doklikal do konce, ale pořád nevím, zda to bylo myšleno jako nevydařený pokus o komedii nebo to tvůrci opravdu mysleli vážně. Jinak děj je hloupoučký a dosti nesmyslný, dialogy jsou jako z pera nepříliš důmyslného žáka základní školy. Vévodí tomu celému jakýsi šmudla s vynalézavostí MacGyvera po lobotomii, nesmrtelností Chucka Norrise, maskulaturou Toma Cruise a charisma Petra Nečase, který většinu času prokulhá v jakési fabrice. (13%) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v americkém státě Nové Mexiko. (Rominator)

Reklama

Reklama