Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

petero 

všechny recenze uživatele

Tých 5 hviezdičiek je pre Guya Ritchieho a jeho pútavý precízny vyzuálny štýl jeho najnovšieho dielka. To čo bolo v jeho predchádzajúcich gangsterkách najlepšie nájdeme samozrejme aj tu, mafiánske postavičky vychcané i dementné, nešťasné náhody a hlavne jeho kamerové hrátky. Revolverom však vsúpil do vôd filmových thrillerov, ktoré slušne uviedol do povedomia David Fincher svojím štvrtým spektáklom. Možno som to celé do detailu úplne nepochopil, ale treba to? Napriek tomu táto Ritchieho gangsterka bola pre mňa z jeho skvelej trojky najpútavejšia. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kouřové signály hlásí: Nestav se kulkám do cesty!" Já jsem já, ale možná já jsem ty anebo já jsem on. Po konfrontaci s Revolverem je mi jasný jen to, že Guy Ritchie nebo já potřebujeme psychiatra. Stejně je to jedno kterej z nás, protože on je já. Ještěže nemám žádný ego, protože tím by se to trošku zkomplikovalo. Naštěstí se jedná jenom o to, kterej z chytráků je ten nejchytrákovatější, což je docela zábavný a ani není těžký to uhodnout. A jestli si mám z tohoto snímku něco pamatovat, tak jsou to nesnesitelný halušky, bravurní zabiják Třídič a neuvěřitelně smyslná děvka Lorda Johna. Pro tu bych vraždil. Třídiči, zařiď to! ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Miluju haluzní filmy. Zbožňuju skládání dílků do jednoho celku, přemýšlení a uvažování nad tím, co je nutné sledovat a co jsou jen slepé uličky. Mám radost, když (mám pocit, že) jsem něco prokouknul a motivuje mě k dalšímu pátrání, když zjistím, že tomu tak není. Mám také rád filmy, z nichž stříká styl na všechny strany. A k smrti miluji filmy s vyčnívající audiovizuální složkou, kdy mě zamrazí čistě tím, jak vypadá záběr a co v něm v tu chvíli ozývá. A Guy Ritchie je génius, protože jeho Revolver má tohle všechno a navrch naprosto parádního Stathama s odporným účesem a v absolutně atypické roli a Raye Liottu, který přes všechen ten sliz, co z něho kape, je s každou scénou lepší a lepší a lepší. A Marka Stronga, pochopitelně... Revolver nelze srovnávat s jinými Ritchieho díly (a není lepší, než jeho majstrštyky Podfu(c)k a RocknRolla), protože je zcela odlišný. Není to jen zapeklitá gangsterka. Je to totální BRAINFUCK. A mě ale vůbec nevadí, když se mnou jednou za čas někdo takhle ukrutně vyjebe :)) PS.: No jo, teď koukám, že pod produkcí a částečně i pod scénářem je podepsanej Luc Besson. To bude vono :))) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Varování: tento komentář obsahuje negativní emoce! Ritchie dokázal, že je stále dobrým režisérem, avšak scénář stál za hovno. Nerad používám tak nevybíravých slov, ale jinak své dojmy z tohoto filmu prezentovat nedokážu. V prvé řadě je to kolos, epický mix Casina, Klubu rváčů, Obvyklých podezřelých a Pulp Fiction – od každého si bere něco a výsledkem je přesto nic. Za což malou měrou můžou také herci. „Gumák“ Ray Liotta mi lezl na nervy dřív, než nasadil druhý ze svých tří kožených výrazů a neustále rádoby-filozofické vnitřní monology pronášené nevzrušivým hlasem Jasona Stathama působí spíš komicky než obdivuhodně. Na celém filmu není zhola nic obdivuhodného, snad až na snahu být obdivuhodným. Jsou tu přestřelky, „chytré“ dialogy, mafiáni, hazard, složité podvody a skutečně imbecilní pointa. Revolver trvá necelé dvě hodiny. Po třiceti minutách mě přestal bavit. Po hodině jsem byl už skutečně nasraný a uvažoval jsem o odpadu!. Po hodině a půl vztek díky slušné vizuální stránce částečně opadl, nicméně konec byl stále v nedohlednu. Po hodině a padesáti minutách jsem již na jména tvůrců vypotřeboval všechny nadávky, jakmile film skončil, potřeboval jsem na vzduch, bolela mě hlava, byl jsem otrávený. Revolver je výjimečný film, ale není to film pro lidi. Ne, nedokážu mu dát odpad!, už kvůli Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)ku, filmům stejného režiséra, ale zásadně odlišné kvality. To nejlepší, co pro něj můžu udělat je nikomu jej nedoporučovat. Takže: zapomeňte, že jste kdy o podobném filmu slyšeli. Guy Ritchie žádný Revolver nikdy nenatočil a i pokud by natočil, tak vy jej vidět nechcete. Fakt ne, věřte mi. 40% P.S: Trosečníky Guy Ritchie rovněž v životě nenatočil. :-) Zajímavé komentáře: Faye, Adrian, jojinecko, Vitason ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi tých "pár", ktorým sa veľmi nepozdával ani tak veľmi chválený Podfu(c)k a priznám sa, že Guya Ritchieho fakt nemusím...Revolver mi bol odporúčaný od viacerých ľudí ako dobrý, originálny a neviem aký film...Tu je moja alternatíva hodnotenia: zlé, neoriginálne, prekombinované, atď atď...skoro som sa unudil k smrti a dopozerať tento film bolo fakt ťažké! ˇKeď budem chcieť vidieť divoké schizofrénne zápletky, pozriem si radšej Butterfly Effect alebo povedzme Memento. Drsní, inteligentní a super-mazaní gangstri tu už tiež boli v oveľa lepších prevedeniach...Revolver v mojich očiach nezáchráni ani pár skutočne podarených efektných záberov, ktoré sú síce efektné, ale čo z toho, keď v rámci deja nemajú aj tak žiaden význam...A tak za najlepšie na tomto filme považujem tie "múdrosti" na úvod... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama