Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Tak je to až k nevíře, ale při tomhle díle jsem se bavil skoro stejně dobře jako při díle prvním. Byl fantastický a pro mě určitě i zábavný. Za to, že mě dokázal pobavit skoro jako díl úvodní, si zaslouží 4*. Rozhodně kvalitní a dobrá podívaná... Až se bude znovu někdy vysílat, jistě se budu dívat... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

Reklama

Reklama