Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

bosseth odpad!

všechny recenze uživatele

A viete, čo by som niekedy chcel ja? Aby sa do našej spoločnosti vrátili telesné tresty. Nie však do škôl, ale do filmového priemyslu. Za takéto produkty by som každému režisérovi polámal ruky a keby čo i len raz pomyslel na niečo podobné, tak aj nohy! Katastrofa, ktorá robí zlé meno nie len subžánru teeanegerského filmu, ale filmu celkovo! ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že vrchol nevkusu je Kameňák a řada šílené Olmerovy "porevoluční nové vlny". Zde jsem na vážkách, zda je tohle německo na tom opravdu se svým, již od přírody pokleslým vkusem, tak špatně, nebo zda se jedná o cílený záměr tvůrce. Celá série postpubertálních masturbátorsko-voyerských filmů mi nikdy nepřirostla k srdci, ale vzhledem ke skutečnosti, že mladí jsou na světě pořád, asi vždy toto téma vyprovokuje nějakého, věkem uvadajícího tučňáka k dalšímu revivalu. Tak jo chlapi, pokud to byl opravdový záměr, potom dobrá práce... ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to taková teenage fekál komedie a navíc německá. Ale tak špatný to zase není a některý scény jsou opravdu pekelný - třeba když Florian chytá učitelku za prsa nebo Red Bullova metodika masturbace event. scéna, kde senilní babička omylem čistí záchod vibrátorem místo záchodové štětky. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto výtvoru mi bylo opravdu dost nevolno. To, co zde tvůrci zamýšleli jako vtip (zřejmě), se zvrhlo v trapnou nechuťárnu. Jeden z nejhorších filmových exkrementů, jaké jsem kdy zhlédla. Odpadově hodnotím výjimečně. Toto hodnocení si schovávám pro filmy, které mne maximálně znechutí, nebo jakkoli pobouří či urazí mou filmovou část osobnosti. Tento mě znechutil. Na nejvyšší úroveň. ()

Pit odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde tu na CSFD zdá sa mi v niekoho profile som čítal jedno dobré heslo : "Keď neuvidíš a nepoznáš to zlé, nevieš posúdiť a oceniť to dobré". Neviem či som to presne povedal, ale tak nejako to bolo. Tak som sa už po predchádzajúcom prepadáku donútil pozrieť si aj tento EXTRAMEGA "kus" s očakávaniami, že keď jednotka bola pre mňa ešte niečo pod hodnotením "ODPAD" tak toto očakávam niekde na úrovni "ODPAD na druhú" A tak aj bolo. No prosto katastrofa. Keby sme mi chlapi boli takí ako FLO, tak neviem neviem či to nezostane pri tých "samouspokojovacích" metódach na stálo. Einfach Abfall !!! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama