Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve známé písničce se zpívá o tom, že „medvědi nevědí, že turisti nemaj zbraně“. Medvědi ale bohužel také nevědí, že když najdou v lese kokain, který při neúspěšné předávce vypadl z letadla pašerákům, neměli by ho žrát. Takový medvěd na koksu totiž vůbec neví, co dělá. Ke smůle všech lidských hrdinů příběhu se drogy vysypaly nad idylickou přírodní rezervací, kde by jim za normálních okolností hrozily maximálně puchýře. I proto se jich tu sešlo tolik – klasičtí výletníci, děti za školou, matka jednoho z nich, obětaví strážci parku, gangsteři, kteří hledají spadlý kokain, policista, hledající pro změnu tyhle gangstery… Jak si myslíte, že dopadnou, když narazí na čtvrttunové chlupaté monstrum na tripu? Špatně a většinou na několik kousků. Ačkoliv všichni sem původně dorazili z rozdílných důvodů, teď se upínají k jedinému cíli – dostat se pryč se zdravou kůží. A to nebude jen tak. Zatímco skutečný předobraz medvědího antihrdiny se v roce 1985 předávkoval a pošel, ve filmové verzi je mnohem odolnější, vynalézavější a naštěstí také zábavnější. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (237)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva a ještě k tomu velmi špatně natočené. Zpočátku to vypadalo na nějakou zábavu, ale s blížícím se koncem docházejí vtipy i zřejmě chuť tu kravinu nějak uzavřít. Holt, tohle je úděl filmů kde se veškeré nápady vypatlají už na to jak se má film jmenovat. Divím se že tohle vůbec bylo uvedeno v kinech. 20% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror je špecifický subžáner filmového horroru. Ide v ňom o to, že rozzúrené, zmutované, či inak nasraté zvery útočia na ľudí a chladnokrvne ich zabíjajú. Je to jednoduchá, nenáročná záležitosť, pri ktorej sa však viem väčšinou celkom dobre pobaviť. V rámci tohto žánru som už videl veru všeličo. Mal som možnosť sledovať vražedné besnenie vlkov, psov, pavúkov, potkanov, hadov, mravcov, slimákov, žáb, včiel, piraní, levov, krokodílov, netopierov a všeliakej ďalšej hávede. Videl som v akcii aj šabľozubého tigra, krakaticu, obriu chobotnicu, megažraloka, mechažraloka či dokonca aj šesťhlavého žraloka. No ale kokaínom sfetovaného medveďa som si pozrel až teraz, keď som si pustil film "Medveď na kokse" (Cocaine Bear), ktorý natočila herečka a príležitostná režisérska Elizabeth Banksová v roku 2023. No a to bol teda fakt poriadny úlet. Prišlo mi vhod i to, že to bolo ladené v štýle absurdnej trash komédie. *** ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro lide medveda nezastrelili, kdyz meli zbran? A proc medved zabil vsechny ktere potkal az na jednoho cloveka, ktereho unesl? Protoze to tak film, ktery srazi par hloupych okamziku, chtel.  Za vlady Raegana opravdu padaly drogy z oblohy a byly vsude. Nadsencum pro beckove filmy se to muze libit. Nebo tem, kteri jsou ve spravne nalade pro hloupou hororovou komedii, ktera se snazi byt filmem, i kdyz je to spis je sled scen, ktere maji pobavit. Takoveto veci by spis mely byt jen na TickTocku. Neni to film pro deti ci pro osoby, ktere nemaji radi moc krve. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čakal som, nie bečkový, ale až cečkový film, niečo na štýl sharknada či Lavalantula. A náhodou som dostal celkom pohodovú záležitosť, ktorá sa chvalabohu nebrala vôbec vážne. Je to celkom vtipné, sem- tam i trapne a detinské , ale to sa dalo čakať a ja som to aj čakal. Medvedík bol trikovo špatný, ale čakal som, že sa aspoň prejaví ako nekompromisný camp zabijak, ale i tam mal veľké rezervy. Nejaká tá trhanica  bola, ale veľa sa toho dialo mimo záber a skoro všetko ostatné bolo všedné a tým aj nezaujímavé. Ku koncu začal film veľmi moralizovať a to sa k tomuto filmu nehodilo. Radšej  mal venovať viac energie zabavnosti, preto som si tento film aj pustil, ale ako postupoval, tak tá vtipnost celkom ustúpila fádnosti. Do kina by som na tento film nešiel , ale doma bol v poho znesitelný. Slabé 3*. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem ulítlou a ztřeštěnou komedii. A přesně to jsem také dostal. Je to fakticky výplach na sobotní odpoledne, kdy nechcete moc přemýšlet. On samotný námět zní na papíře úžasně. Ale Elizabeth Banks za mě ten neskutečný potenciál prostě nevyužila. Jasně, u pár scén se zasmějete, nedá se to považovat za úplnou tragédii. Jenže když se zamyslím, že by se filmu ujal nějaký zkušenější filmař, tak z toho mohla být špičková bizarní podívaná...Jinak zpátky k filmu. Herecky asi OK, pár zúčastněným sedla role přímo na jedničku (ubrečený Alden Ehrenheich pobavil). Co se týče kadence jednotlivých gagů, tak nic extra, tady se měli autoři více utrhnout ze řetězu (vlastně jediná pořádně zapamatovatelná scéna je ta se záchrankou...tu mohu označit jako excelentní). Akce též neurazila, vidět pobíhat zfetovaného medvěda na koksu, to se často nevidí. Patetický závěr zklamal na plné čáře. Takže když to shrnu. 5/10 mi přijde jako adekvátní ohodnocení. Ušlo to :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje 2 potitulkové scény. (Stanley619)
  • Cocaine Bear měl být dočasným pracovním názvem. Producenti se rozhodli film vydat pod tímto názvem, protože se jim nedařilo vymyslet nic jiného. (KGBelik)
  • Poslední dokončená filmová role Raye Liotty před jeho tragickým úmrtím 26. května 2022. Liotta zemřel týden poté, co přišel znovu nahrát své repliky v postprodukci. (KGBelik)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama